Categories


Authors

Hjemme hos Sofie: Vintage kjoler og smukke genbrugsmøbler

Hjemme hos Sofie: Vintage kjoler og smukke genbrugsmøbler

En garderobe fuld af pastelfarvede vintage kjoler, en lyserød drøm af en sofa, der engang var blå og unikt boliginteriør. Fælles for de overnævnte ting er, at de alle er fundet brugt. Sofie er nemlig ekspert i at gøre sig de gode fund til både klædeskabet og boligen – og også til at sælge det videre igen, hvis både hjem og garderobe skal opdateres.

“Jeg kan rigtig godt lide at sælge ud af min garderobe eller interiør på Trendsales, fordi så kan du have købt en vildt dyr kjole, og du bruger den et par gange, men så har den lidt mistet den her nye glæde, som man får nogle gange med de her nye ting, og der er det fedt, at man kan sælge det videre, og så give den her følelse videre til nogle andre samtidig med, at man selvfølgelig også kan tjene nogle penge på, at man får solgt en gammel kjole,” forklarer Sofie om, hvorfor hun bruger Trendsales til at sælge sine ting.

De unikke fund finder man preloved

Hvis du spørger Sofie, hvad det fede ved at købe genbrug er, er svaret, at man kan finde langt flere unikke ting, når man søger på Trendsales, end hvis man går ind i en butik med nye kollektioner.

“Altså jeg synes jo virkelig, det fede ved at bruge Trendsales og generelt købe genbrug, det er jo, at man kan finde unikke ting. Selvfølgelig er der nogle ting, der er dejlige at købe nyt, men nogle gange giver det bare noget ekstra, at man kan købe tingene brugt,” forklarer hun.

Især gamle kjoler har Trendselleren en stor kærlighed til. Hun har blandt andet fundet en fin, vintage Christian Dior kjole på Trendsales engang, som hun aldrig ville kunne have fundet fra ny. Og hendes seneste fund er da også en vintage kjole.

“Det seneste fund, jeg gjorde mig på Trendsales, var en italiensk natkjole. Det er en kjole, som man ikke rigtigt kan købe andre steder – og der tror jeg bare, jeg var inde og søge på ‘vintage kjole’,” fortæller hun.

Hjertet i rummet

Når man træder ind i Sofies stue, er det første, der springer én i øjnene hendes store, lyserøde sofa, der har en central plads i hjemmet – men også i familiens hjerter.

“Den var ikke lyserød, da vi købte den – den var blå. Men det er jo også bare et bevis på, at man sagtens kan give det et nyt liv ved at få det ompolstret. Det er virkelig hjertet i rummet, hvor vi bare hygger og alle sammen sidder,” siger hun og tilføjer:

“Hvis man alligevel tænker, at man skal lave noget nyt ud af det, så køb det brugt i stedet.”

Hjertet i rummet af stuen er den lyserøde sofa, der blev købt blå og efterfølgende ompolstret.

Sofies personlige sælgertip

Sofie bruger selv Trendsales rigtig meget til at sælge både tøj og interiør. Og her har hun et par gode råd, hun gerne vil dele ud af:

“Det er en rigtig god idé, at når man først finder tingene frem, at man tager nogle billeder af det på, og det sælger som regel også bedre. Læg det op med det samme og skriv alle informationer ind, så man kan huske, hvilket mærke det er osv. Det gør det lidt nemmere for én selv i hvert fald,” forklarer hun.

Og et generelt råd fra Sofie er også, at man skal sælge ting videre, hvis det ikke længere tjener sin funktion og bliver glemt i stakken af andet tøj og sager.

“Lige nu går jeg og tænker, at min kjole fra Sabina Sommer skal sættes til salg. Det er jo egentlig en vildt fin kjole – den fejler ingenting, men jeg bruger den måske bare ikke nok til, at jeg synes, den stadig skal have en plads i garderoben. “

Kjole fra Sabina Sommer, som Sofie har til salg på Trendsales.

Sofie sælger selv ud af sin garderobe og sit hjem. Du kan se hendes fine shop her.

16 designklassikere, du med fordel kan købe på Trendsales

16 designklassikere, du med fordel kan købe på Trendsales

Nyhed! Marie Jedig sælger ud af sit interiør og sin garderobe på Trendsales

Nyhed! Marie Jedig sælger ud af sit interiør og sin garderobe på Trendsales