Categories


Authors

Dadelfri: "vintage interiør giver noget sjæl og charme til hjemmet"

Dadelfri: "vintage interiør giver noget sjæl og charme til hjemmet"

Lidt nord for København bor Kathrine Edwards i en dejlig, rummelig lejlighed, der udover at huse både hende, hendes familie og familiens kat, også bliver brugt som både studio, lager, og hvad der ellers hører sig til en lille, online vintage-biks.

I 2020 gik Kathrines genbrugsinteresse nemlig fra at være ren hobby til at blive en forretning, og hun oprettede butikken ‘Dadelfri’ på Instagram, hvor hun sælger preloved vintage interiør, som ofte er farverige og skæve fund, der skaber personlighed til hjemmet.

Dadelfri betyder fejlfri

“Dadelfri er et gammelt, dansk ord, som mere eller mindre betyder, når noget er uden fejl eller mangler. At man egentlig ikke kan sætte en finger på det, men at det bare giver noget sjæl og charme til hjemmet. Og derfor skulle Dadelfri være navnet til min shop,” forklarer Kathrine om ordet, der lægger navn til shoppen.

Trendsales gør processen nemmere

En af grundene til, at Kathrine nu også er rykket på Trendsales, er vores integrerede forsendelsessystem, der forenkler hele salgsprocessen.

“Jeg synes klart det fedeste ved Trendsales som platform er, at det gør det hele nemmere for både mig og kunden, fordi man får alt til at skulle sende en pakke afsted,” siger hun og tilføjer:

“I det, at der er en ‘Køb nu’-funktion, kan man gå ind med det samme og trykke ‘køb nu’, hvis man fx finder en lampe, man gerne vil have. Og så kan man nemt og sikkert få et salg igennem.”

Et hurtigt foto-tip til at sælge interiør

Kathrine ved, at billeder sælger. Hun fortæller, at hun godt kan lide, at det får lidt personlighed. Derfor er det heller ikke helt tilfældigt, hvor og hvordan Kathrine tager billeder af sine fund. “Jamen jeg tager nogle billeder af det (hendes fund red.) i et fint setup, hvor man også kan se, hvordan det kunne se ud hjemme hos en selv.”

Dette tip er hermed givet videre.


Se hele Dadelfris shop her

Eller scroll ned og se nogle af vores favoritter fra shoppen, der blandt andet tæller en farverig Murano-vase, smukke vintage tallerkner formet som blomster og en fin vase med et håndmalet fiskemotiv.

Fri fragt på alt over 149 kroner i dag

Fri fragt på alt over 149 kroner i dag

Ambience detail: "Min ambition er at få folk til at vælge secondhand som deres førstevalg"

Ambience detail: "Min ambition er at få folk til at vælge secondhand som deres førstevalg"