Categories


Authors

Shop Cecilie fra Icon Visions personlige items fra det populære brand

Shop Cecilie fra Icon Visions personlige items fra det populære brand

Måske har du stiftet bekendtskab med brandet ‘Icon Visions’ før, der blev startet tilbage i 2018 af designeren Cecilie jørgensen? Lige nu får du i hvert fald muligheden for at shoppe nogle af designeren, Cecilies, helt personlige items fra Icon Visions arkivet.

Vi har desuden taget os en lille snak med den populære designer om hendes brand, som du nu kan shoppe på Trendsales.

Hvilket brand er Icon Visions? Og hvem henvender brandet sig til?

“Jeg startede Icon Visions i 2018 og lukkede det igen i 2024. Bedst beskrevet som et fænomen, blev Icon Visions et community, der centrerede sig om tøj fra mine hænder. Det var ikke opdelt i køn, sæsoner eller noget andet kommercielt, men et fælleskab, du kunne iklæde dig,” forklarer Cecilie og fortsætter:

"Jeg har altid undret mig over måden, hvorpå modebranchen opdeler køn. Mit arbejde fokuserer ofte på det feminine, men for mig bør mode være en forlængelse af identiteten, og noget du bærer for at udtrykke dig selv og styrke din egen personlighed. Mode skal være fri, legende og tilgængelig for alle. Jeg mener, at det er helt forkert at kategorisere det ud fra køn," siger Cecilie Jørgensen og tilføjer slutteligt:

“Icon Visions henvender sig til alle og ingen. Det er sin helt egen.”

Hvorfor er det netop på Trendsales, man kan shoppe dit arkiv?

“Trendsales er et sted, jeg selv bruger mange timer på at finde udsolgte sager og gamle ikoniske fund, som man stadig kan finde til en god pris, inden de bliver populære igen. Derfor var det også det rette sted at sælge mange af disse sæt, der aldrig har været tilgængelige at købe og som aldrig bliver produceret 1:1 igen. Det er et sted, hvor du kan gå på skattejagt i alt det, der engang var Icon Visions,” forklarer designeren.

Udvælg 3 designs, som man kan købe i din shop:

Icon Visions sæt

“Det røde mesh-sæt var en del af de outfits, der blev lavet til Anna Gunvor, som var vært til Icon TV under mode SS23 og en del af THE END by Icon Visions-modeshowet i februar. Det har altid været eftertragtet, og nu har du chancen for at eje det ikoniske design.”

Icon Visions sæt

“Det lyserøde sæt med sløjfer. Jeg bar dette sæt en nytårsnat, og der findes kun dette éne sæt.”

Icon Visions nederdel

“Icon Royal-nederdelen. Denne nederdel har aldrig været i produktion og er et unikt stykke modehistorie. Først fra 00'erne og senest fra 2023. Perfekt til dem, der ønsker at eje noget helt særligt og uopnåeligt.”

14 sommerfavoritter fra Marie Heymans shop på Trendsales

14 sommerfavoritter fra Marie Heymans shop på Trendsales

26 secondhand fund til sommerferien i Sydeuropa

26 secondhand fund til sommerferien i Sydeuropa