Categories


Authors

Julegaveidéer til hende, som du sagtens kan købe secondhand

Julegaveidéer til hende, som du sagtens kan købe secondhand

Julen nærmer sig med hastige skridt. Og ved du endnu ikke, hvad du skal give din kæreste, mor, datter eller veninde i gave? Så har vi fundet et par gode idéer til den perfekte julegave, som du med fordel kan finde secondhand.

Psst! Vi har også fundet en række julegaveidéer til ham. Læs mere her.

Designertasker

Bliver din kæreste ved med at snakke om en helt bestemt taske, der er alt for dyr? Der er mange penge at spare, hvis du finder drømmetasken fra high-end brands secondhand – lige fra Prada, Gucci & Balenciaga til Louis Vuitton og andre populære taskemærker.

Keramik, glas & porcelæn

Kaffekopper i søde pasteller eller krus i de dybeste jordfarver. Keramik er en sikker vinder – og du kan sagtens finde en masse fine eksempler på Trendsales, der ville pynte på morgen-, middags- & aftenbordet.

Læderjakker

Læder er et af de materialer, der holder allerbedst til at skifte hænder over tid, og hvor patinaen kun gør noget endnu bedre for materialets look. Derfor, synes vi, det er en fantastisk idé at give den perfekte, bruge læderjakke i gave.

Udsolgte ting

Måske kender du en, der længe har gået og sukket efter en helt bestemt frakke, par sneakers eller helt tredje – fordi det desværre er udsolgt i butikkerne. Måske man kan være heldig at finde det på Trendsales? Den perfekte, uventede gave.

Sneakers

Måske har din søster ønsket sig et par populære sneakers, der desværre er blevet udsolgt i butikkerne? Led jagten ind på Trendsales, hvor du finder et stort udvalg af de mest populære sneakers lige nu.

Retro interiør- & møbler

Kender du en, der har en svaghed for retro boligindretning? På Trendsales finder du vintage fund, der der giver lige dét ekstra til boligen. Find alt fra retro Ikea til ældre deisgns af Arne Jacobsen.

Vaser

En sød secondhandgave, du også kunne give i gave, er en vase til at pynte i hjemmet. Og hvorfor finde sådan en vase fra ny, når der allerede eksisterer et utal af smukke vaser i forvejen?

Blazere

Det er ingen hemmelig, at de fedeste blazers finder man secondhand. Lige meget om det skal være med skuldpuder eller uden, i en neutral farve eller med mønster, så er secondhand helt sikkert vejen at gå.

Psst! Har du set, du kan købe gavekort til Trendsales?

Det har aldrig været nemmere at give en grøn gave i julegave.

Julegaveidéer til ham, som du sagtens kan købe secondhand

Julegaveidéer til ham, som du sagtens kan købe secondhand

Trendseller Oscar: "Med kendskab til modeindustriens tøjspild handler jeg altid secondhand"

Trendseller Oscar: "Med kendskab til modeindustriens tøjspild handler jeg altid secondhand"