Categories


Authors

Shiva Le: "Min stil er lidt en del af min identitet"

Shiva Le: "Min stil er lidt en del af min identitet"

I en sød og skønt indrettet andelslejlighed på Frederiksberg bor Shiva Le sammen med sin roomie. Shiva arbejder til dagligt med content og musik ved siden af sit studie – og ellers går en hel del af hendes tid med både at sælge og købe genbrug.

“Jeg elsker secondhand, fordi man kan give sit tøj et nyt liv, og jeg kan godt lide, at der er andre, der kan få glæde af det, jeg ikke selv har lyst til at bruge mere eller måske ikke kan finde ud af at bruge mere."

Især Trendsales bliver brugt flittigt, når garderoben skal friskes op eller sorteres ud.

Shiva Le i sit køkken iført Nike sneakers, som hun har til salg på Trendsales lige nu.

Hendes egen stil, har den 25-årige københavner altid gået meget op i, og hun ser den, som en del af sin identitet. “Min stil er lidt en del af min identitet, fordi det er en måde, jeg kan udtrykke mig på. Det kan jeg huske jeg har gjort, siden jeg var helt lille. Hvis jeg havde en rød trøje på, så skulle jeg også have røde sko på – og et rødt lille spænde,” siger hun og tilføjer, “Jeg havde sådan nogle små blomsterspænder i alle farver, og de skulle bare matche resten af mit tøj“.

Stylingtip

En af de mange ting, som Shiva sælger på Trendsales, er et par sorte, fede, 90’er støvler. “Jamen jeg har de her støvler til salg i en størrelse 39. Dem ville jeg nok style med løse, hvide bukser, Som jeg ville folde op hernede i bunden og matche med en oversize skjortejakke”.

Et tip, som Shiva gerne vil give videre, er, at man altid bør overveje at tjekke Trendsales ud, før man køber noget nyt. “(…) der er rigtig mange, der sælger alt muligt, som lige er kommet ud i butikkerne – men som måske ikke passer dem. Så helt klart bare tjek det ud (på Trendsales red.), før man går i butikkerne og køber det fra ny.”

Se her, hvad Shiva har til salg på Trendsales

Nyhed! Trendsales Market kommer til Århus 3. april

Nyhed! Trendsales Market kommer til Århus 3. april

24 tasker i farverige forårsfarver

24 tasker i farverige forårsfarver