Categories


Authors

Trendsales Fashion week: Fri fragt på alle brands fra modeugen 2. februar 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på alle brands fra modeugen 2. februar 2024

Hele ugen har vi hyldet den nordiske mode og secondhand shopping med fri fragt på forskellige, udvalgte, brands fra modeugen hver dag! Og i dag slutter vi fejringen med et brag! I dag 2. februar kan du nemlig få fri fragt på alle de brands, vi har kørt fri fragt på gennem modeugen.

Det vil sige, at du sparer fragt ved køb over 199 kr., når du shopper: Saks Potts, Stine Goya, Henrik Vibskov, Baum und Pferdgarten, Lovechild 1979, VAIN, Remain, OpéraSPORT, Skall Studio, Rolf Ekroth, AERON, Stamm, Alpha, j.Lindeberg,The Garment, Wood Wood, Nicklas Skovgaard, Alectra Rothschild / Masculina, Forza Collective, Won Hundred, Mfpen, TG Botanical, Munthe, Gestuz, Mark Kenly Domino Tan, Marimekko, Deadwood, Helmstedt, HAN Kjøbenhavn & ROTATE.

Trendsales Fashion Week. Secondhand.

Saks Potts

Cathrine Saks & Barbara Potts’ designs afspejler deres eget liv og kærlighed til det pulserende København kombineret med den danske natur. Carolyne Bessette-Kennedy er deres ultimative muse, hvilket kommer til udtryk i deres 90’er minimalistiske tilgang til moden.

OpéraSPORT

Vi elsker broen mellem den parisiske & klassiske stil sammenkoblet med de københavnske, sporty toner. Du vil helt sikkert forelske dig i mærket, hvis du har en forkærlighed for elegante pieces med sporty kant.

Lovechild 1979

Selvom det danske brands æstetik er feminin, spiller brandets design på de maskuline, skræddersyede silhuetter. Visionen er at skabe tidløse items, der ikke behøver at defineres af de skiftende sæsoner.

ROTATE

Fra sexede mini-kjoler til lange glimmerkjoler. Rotate designer pieces til den festlige garderobe, der gerne må larme lidt. Det er stylisterne Jeanette & Thora, der står bag – og de beskriver selv, at de designer items, som de drømmer om at have i egne garderober.

8 farver, vi tror på, i 2024 – og som du kan finde secondhand

8 farver, vi tror på, i 2024 – og som du kan finde secondhand

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 1. februar 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 1. februar 2024