Categories


Authors

Trendsales er B Corp certificeret – takket være dig!

Trendsales er B Corp certificeret – takket være dig!

I 2023 er Trendsales blevet en B Corp-certificeret secondhand markedsplads – og er nu en del af de virksomheder, der går forrest i arbejdet for at balancere profit og bæredygtighed. At være B Corp-certificeret er et udtryk for vores dedikation til bæredygtighed og vores mission om at facilitere forbrugere til at tage mere bæredygtige valg. Og når du sælger og køber secondhand på Trendsales, er du med til at gøre os til den bæredygtige markedsplads, vi hver dag arbejder på at udvikle.

Tak, fordi du tænker secondhand først.

Hvad er B Corp-certificering?

B Corp-certificering er en globalt anerkendt betegnelse, der afspejler en virksomheds engagement og evne til at balancere profit og bæredygtighed. B Corp-certificerede virksomheder opfylder høje standarder for sociale, arbejds- og miljømæssige vilkår, juridisk og etisk ansvarlighed og stræber efter at bruge deres indflydelse til at skabe en positiv indvirkning på verden.

Vi er enormt stolte af at indgå i så inspirerende et selskab som andre danske B Corps, der blandt andet tæller Tekla, Takt, Prolog Coffee & Aarstiderne.

Læs hele rapporten

Bliv ved med at bidrage til bæredygtig shopping

Vi vil gerne takke jer alle jer brugere for at gøre dette muligt. Så lad os fortsætte med den cirkulære tankegang – sælg dine ting videre i stedet for at smide ud og tænk secondhand først, næste gang du skal købe nyt.

Green November 2023

Green November 2023

Nyhed! Nu kan du shoppe Trine Kjærs garderobe på Trendsales

Nyhed! Nu kan du shoppe Trine Kjærs garderobe på Trendsales