Categories


Authors

5 items til din efterårsgarderobe

5 items til din efterårsgarderobe

Vi siger farvel til bikini, strandkjoler og klipklapper👋🏼

Og i stedet siger vi goddag og velkommen til lune striktrøjer, lange bukser og lag-på-lag. Derfor har vi lavet en lille guide over, hvad der kan være godt at have i sin garderobe, når sol og varme bliver byttet ud med skyer og kulde.

En blød sweater

Efterår er lig med sweater weather, og den vamsede striktrøje kan nemt indkorperes i dit outfit på mange spændende og kreative måder. Træk den udover en gulvlang, blomstret kjole eller kombiner den med et par klassiske jeans eller en helt tredje ting.

(Billi’) jeans

Cowboybukser, Denimbukser eller jeans - kært barn har mange navne. Bukser i det velkendte, blå materiale er et sikkert kort at have på hånden, når det kommer til efterårsoutfittet. Du kan style dem på utallige måde alt efter humør, eksempelvis med en farverig sweater, en lang og voluminiøs kjole eller en top kombineret med en oversized blazer - kun fantasien sætter grænser.

Et par sorte støvler

Man går aldrig galt i byen med et par helt mørke støvler. Ligegyldigt om du er til dem uden hæl eller den helt høje udgave eller dem et sted midt imellem. De går til nærmest alle outfits. En lifesaver, hvis man endnu en gang er kommet for sent ud af fjererne og ikke har tid til at tænke særligt længe over sit skovalg.

En lun jakke

Den varme jakke er redningen i det kolde og blæsende efterårsvejr, og den findes i alverdens udgaver - lige fra puffede dunjakker og praktiske windbreakers til klassiske pelsjakker. Men alle med samme formål: at få dig lunt og godt gennem sæsonens kølige temperaturer.

En farverig hue

Hvis du har brug for at spice en kold og kedelig tirsdag op, så er en dejlig varm hue i en dejlig farve et godt bud. 1) Du giver farve på en ellers grå dag, 2) du ser blændende godt ud, 3) du holder på varmen. En ægte win-win-win-situation.

Gratis forsendelse hele søndag

Gratis forsendelse hele søndag

Trendsales fund // Just do it✔️

Trendsales fund // Just do it✔️