Categories


Authors

Trendsales Market: Vis os din shoppingpose 💞

Trendsales Market: Vis os din shoppingpose 💞

På søndag afholdes årets allerførste Special Edition Market i Store Kannikestræde (du kan læse meget mere om markedet her).

Til det forrige Trendsales Market i Nørrebrohallen var der fyldt med lækre loppestande, forrygende stemning og propfyldte poser med nyt erhvervet secondhand - og her var vi rundt og spørge en række søde købere om, hvad de havde fundet af loppeguld💛

Laura, 20

“Jeg har købt en Ganni top, hvor jeg skulle af med 180, fordi den er lidt ødelagt - men så syer jeg den bare selv derhjemme”

vis os poooosem.jpg

Karen, 16

“Jeg er tit på Trendsales Market og bruger også appen til både at købe og sælge ret meget - og i dag har jeg købt en jakke, en sweater og et net”

lyserød .jpg

Doris, 33

“Jeg har købt nogle Balenciaga sko, som jeg havde set online til 4.000, men her fik jeg dem for 1.000 kroner”

balenciaga.jpg

Liva

“Det er tit jeg finder ting i butikkerne, og så går jeg lige ind og tjekker, om der er nogen, der har sat det til salg billigere på Trendsales. I dag har jeg lige været ovre og købe en hjemmestrikket sweater, og så har jeg købt en t-shirt”

hshdhhdhdh.jpg

Julie, 24

“Jeg køber næsten kun secondhand, når jeg leder efter nogle bestemte mærker, får man dem jo billigere - og når man er på S.U., så er det meget rart, at man stadig godt kan gå med noget lækkert tøj. Nu her har jeg købt en kjole fra Baum und Pferdgarten og en kjole fra Storm & Marie, hvor jeg gav 300 for hver.”

opafdenposedu.jpg

Vidste du, at vi smider lækre fund og information om markederne op på vores Instagramprofil @trendsales? Hold dig opdateret ved at følge profilen her.

Special Edition Market 1. marts💛

Special Edition Market 1. marts💛

Trendsales fund // Sneakers m. free shipping

Trendsales fund // Sneakers m. free shipping