Categories


Authors

10 søgninger, der trender helt vildt på Trendsales lige nu

10 søgninger, der trender helt vildt på Trendsales lige nu

Vi har været inde og undersøge, hvad I søger allermest efter på Trendsales i maj sammenlignet med sidste måned. Mon du kan gætte, hvad der ligger nummer et på hitlisten lige nu?


10. ‘Moncler cardigan’

På en tiende plads placerer det italienske brand sig solidt. Der er blevet søgt efter det luksuriøse modemærke hele 50% flere gange i denne måned sammenlignet med den forrige.

9. ‘Jordan 4’

Air Jordan sneakers er altid et brandvarmt emne på Trendsales. Lige præcis Nike Air Jordan 4 er den fjerde af Michael Jordans ikoniske signatur-sneakers. Og den hitter altså lige nu i vores søgemaskine.

8. ‘Crás’

Kender du det danske brand Crás? Brandet har base i København og producerer blot fire kollektioner om året, der alle består af udelukkende økologiske tekstiler og genbrugsmaterialer. Og det ser ud til, at I Trendsales-brugere er vilde efter at få fingrene i noget derfra.

7. ‘Hermés’

Lige siden 1837 har det franske modehus forhandlet luksuriøse designer-items. Man skal have en del penge på lommen for at erhverve sig noget fra luksusmærket – men på Trendsales kan man have held med at finde deres varer billigere end til nypris.

6. ‘Nike sneakers’

Nike har alle dage været populært på Trendsales. Men opmærksomheden på især Nike sneakers er steget markant den senest måned. Faktisk med 70%.

5. ‘Balenciaga taske’

Drømmer du om en City Bag fra Balenciaga? Så burde du tage et kig på Trendsales. Her finder du nemlig et stort udvalg af den klassiske skuldertaske. Og du er nok ikke ene om at finde den secondhand.

4. ‘Adidas superstar’

Denne model er frontløberen for minimalistiske sneakers, der har et tidløs udtryk og en perfekt form. Derfor oplever superstar-modellen også en del opmærksomhed på Trendsales lige nu og her.

3. ‘Cartier’

Det bliver næsten ikke mere fint end smykker fra det franske konglomerat, der designer dyre smykker og ure. Der er da også en hel del at spare, hvis man finder smykket secondhand på Trendsales fremfor helt ny.

2. ‘Helmstedt’

Blander du en masse farver med skønne mønstre, har du opskriften på det danske modemærkes legende univers. Pieces fra Helmstedt passer perfekt til sommeren, og det er måske også derfor, at interessen for brandet stiger lige nu.

1. ‘Arcteryx’

På en førsteplads finder du det praktiske mærke, der først og fremmest sælger udendørs- og klatretøj. Med en stigning på 87% flere søgninger i maj sammenlignet med i april, er dette den mest trendende søgning på Trendsales as we speak.

10 items fra Carhartt, du kan tilføje til sommergarderoben

10 items fra Carhartt, du kan tilføje til sommergarderoben

Der var ild i Trendsales i Kristi Himmelfartsferien 🔥

Der var ild i Trendsales i Kristi Himmelfartsferien 🔥