Categories


Authors

10 brands, der sælger forrygende lige nu

10 brands, der sælger forrygende lige nu

Har du en masse ting, der ligger og skaber pladsmangel i garderoben - og som du godt kunne tænke dig at sælge videre? Men strejfer tanken dig: Det er jo bare fra [indsæt et high-street-mærke]. Det er der sikkert ikke nogen, der vil have?🤷🏽‍♀️

Pak tvivlen væk og læs vores liste over, de brands der sælger allerbedst på Trendsales lige nu. Vi kan afsløre, at listen flyder over med high-street-mærker! Kan du mon gætte, hvilket brand der gemmer sig på en førsteplads?

10. Vero Moda

På en tiende plads over bedstsælgende brands finder du det populære Bestseller-mærke Vero Moda. Så har du en ruskindsjakke eller mønstret slå-om-kjole, du ikke længere bruger, så er der stor efterspørgsel på Trendsales.

9. PIECES

Lige foran Vero Moda placerer et andet Bestseller-brand sig - nemlig PIECES. Det danske mærke er kendt for sine fine basis-varer og skønne accessories til priser, der ikke sprænger budgettet.

8. Neo Noir

Hvis du er vild med feminine styles og smock, så har du nok stiftet bekendtskab med mærket Neo Noir - og det er der også en masse andre, der har - det er nemlig det 8. mest solgte brand på Trendsales lige nu.

7. By Malene Birger

Endnu et dansk brand er i blandt de mest eftertragtede mærker lige nu - og det forstår vi godt. Det sofistikerede brand er nemlig kendt for deres kvalitetsdesigns, der kan holde i mange, mange år.

6. Envii

Et cool mærke som Envii er også at finde på en top 10. Brandet er kendt for at vide, hvad der rører sig - og vores Trendsales-købere deler begejstringen for modemærkets hypede styles.

5. Adidas

Athleisure er også ret så populært på kanalen her. Har du glemt et par sneakers inde bagerst i skabet, der fortjener at blive luftet lidt, så kan du nok finde en ny ejer til dem på Trendsales.

4. Nike

Just do it! Altså - du skal bare sætte de Nike-ting til salg, som har mistet din opmærksomhed. Vi tør næsten garantere, at de på nul komma fem nok skal finde gnisten hos en ny, interesseret køber.

3. Zara

På en flot tredjeplads har vi det spanske highstreet-modehus Zara. Deres varer sælger som varmt brød - ikke kun i butikkerne, men også secondhand på Trendsales.

2. Ganni

Hvis du havde gættet på Ganni, som det bedstsælgende brand på Trendsales pt, så fik du næsten ret. Ganni ved om nogen, hvilke lækre designs der skal til for at få de danske kvinder til at hive pengepungen frem.

  1. H&M

Trommehvirvel!🥁 Det er den svenske modegigant, der topper hitlisten her. Du finder alt fra vamsede dunjakker og lune sweatre til sandaler og blomstrede sommerkjoler i Trendsales sortiment. Så har du noget i din garderobe fra H&M, som du egentlig ikke går med, så er det ikke en helt tosset idé at sælge det videre på Trendsales.

Du kan læse meget mere om, hvornår du ved, dit tøj, som du ikke bruger, skal sælges videre i blogpostet her.

Shop Laura Tønders farvestrålende garderobe

Shop Laura Tønders farvestrålende garderobe

Trendsales fund // Casual chic

Trendsales fund // Casual chic