Categories


Authors

4 geniale sorteringsbunker, når du skal rydde ud i garderoben

4 geniale sorteringsbunker, når du skal rydde ud i garderoben

Inden du kan komme i gang med at sælge dit tøj på Trendsales, skal du først lige finde ud af, hvad det er, du egentlig vil sælge. Og dette gør du ved først at sortere dit tøj.

Vi har lavet en guide til, hvordan man kan lave den mest effektive sortering.


Først starter du med at tage alt dit tøj ud af skabet og lægger det i én stor bunke på gulvet – eller hvor det lige giver mening. Herefter skal den store bunke fordeles ud i fire mindre bunker, som definerer, hvor tøjet ender.


Bunke 1: Tøj du gerne vil beholde

I denne bunke lægger du alt det tøj, som du med sikkerhed ved, du kommer til at gå med. En tommelfinger-regel er, at det skal være tøj, du har gået med inden for de sidste seks måneder.


Bunke 2: Måske-bunken

Jokeren. Måske har du noget tøj, du ikke har prøvet på i et år, eller noget tøj som du lige skal overveje en ekstra gang. Prøv det på eller tag det i hånden og mærk efter i vaskeægte Marie Kondo-stil, om tøjet giver dig en god følelse. Hvis den gode følelse ikke er der, så er det videre med tøjet til bunke 3 eller 4.


Bunke 3: Sæt til salg på Trendsales

I denne bunke skal du lægge alt det tøj, som du ikke bruger mere, men som du regner med at kunne sælge videre. Det kunne eksempelvis være en flot frakke, du ikke har gået med i flere år, eller en kjole, der ikke giver dig glæde men snarere dårlig samvittighed, fordi du aldrig har fået brugt den.


Bunke 4: Giv væk

Den sidste bunke er til alt det tøj, som du gerne vil af med, men som du ikke har lyst til, at andre skal betale noget for – men samtidig fortjener det heller ikke en tur i affaldscontaineren. Giv det væk til et familiemedlem, din veninde eller til en af de mange genbrugsbutikker som Røde Kors eller Kirkens Korshær.


Held og lykke med salget!

Shop for 500 – vind 500! ♻️👗

Shop for 500 – vind 500! ♻️👗

Freja Krull: Her er mine 5 bedste vintagefund

Freja Krull: Her er mine 5 bedste vintagefund