Categories


Authors

Freja Krull: Her er mine 5 bedste vintagefund

Freja Krull: Her er mine 5 bedste vintagefund

På Trendsales er Freja indehaver af en cool og farverig shop (se den her ). Men det er ikke kun på Trendsales, den 20-årige stifter bekendtskab med secondhand. Til dagligt arbejder Freja nemlig i den populære vintagebutik PRAG i København – og så laver hun desuden kollager af udklip fra bøger fundet i antik- og vintagebutikker.

Herunder kan du se de fem bedste vintagefund, som Freja har gjort sig gennem tiden.

image3.jpeg

1. Patricia Pepe kjole

“Jeg fandt denne skønhed af en pink kjole i butikken KANALJE i Odense, hvor jeg ofte har været på vintagejagt. Den kan både styles helt afslappet som skjorte over en buks eller med et par fede læderstøvler til en festlig aften.”

image0.jpeg

2. MONROE taske

“Denne herlige taske er fra HelloGoodBuy på Frederiksberg. Dens grønne læder og metal detaljer gjorde, at jeg var nødt til at eje den!”

image2.jpeg

3. PRAG maxi kjole

“Jeg fandt denne skønne lange kjole på min arbejdsplads i PRAG. Jeg blev helt forelsket i dens brede ærmer og farvekombinationen mellem de lilla og gule blomster! Collagen til Venstre er mit eget værk, skabt af udklip fra fundne bøger fra vintage butikker.”

image1.jpeg

4. PRAG flæsebluse

“Denne helt overdrevet smukke flæsebluse er også fra PRAG. Det var kærlighed ved første blik. Dens ærmer danser, når man går med den!”

image4.jpeg

5. Vintage buksedragt

“Buksedragten fandt jeg i en lille vintagebutik i Hamburg. Butiksejeren var så sød at sy den lidt ind til mig, så den nu sidder helt perfekt. Det er min evige go-to i klædeskabet.”

4 geniale sorteringsbunker, når du skal rydde ud i garderoben

4 geniale sorteringsbunker, når du skal rydde ud i garderoben

10 blå fund, til dine corona blues

10 blå fund, til dine corona blues