Categories


Authors

7 superkomfortable sko, der gør dine fødder glade

7 superkomfortable sko, der gør dine fødder glade

Det er blevet ganske populært at klæde sig komfortabelt på - hvilket vi priser os lykkelige ved! Fordi findes der noget værre end et par smukke sko, der får dine fødder til at skrige og skråle af smerte? Nej, vel?

Herunder giver vi 6 stærke bud på sko, der både ser fede ud - og som samtidig ikke gnaver, så du må vakle som Bambi på glat is🦌

Teva-sandaler

Teva har skabt en sandal, der både er solid og behagelig at hoppe i på en og samme tid. Den populære velcro-sandal kommer desuden i alverdens farver - så hvad enten du er farveglad eller mest til sort, så er der en til dig.

Marni-sandaler

Udover Marnis bud på den funktionelle skuldertaske, har de også godt gang i sandal-forretningen. Marni-sandalerne med de fantastiske farvekombinationer og flotte, brede remme skriger af kvalitet.

Løbesko

Der er intet, der siger god komfort som et par løbesko - og så er det samtidig også nemmere at løbe efter bussen.

Chanel-sandaler

Når du tænker på Chanel, er det måske ikke ordet ‘komfort’, der falder dig først ind. Men denne her velcro-sandal fra det franske modehus er fantastisk rare at gå i.

Birkenstock

Den gode gamle Birkenstock har netop opnået sin popularitet, fordi deres såler former sig efter skobærerens fod, hvilket gør dem ret så behagelige at have på.

Dad-sneakers

New Balance er et af de brands, der omfavner hele far-sneakers-æstetikken lige i øjet. Så mangler du kun en pengekat og en kortærmet skjorte - og så er du klar til at gå storby-ferierne tyndt.

Salomon

Lige meget om du skal vandre i Østrigs bjerglandskab eller op og ned af Strøget, så er Salomons vandresko en sikker vinder.

Trendsales fund // Masser af knald på farverne

Trendsales fund // Masser af knald på farverne

12 cute alternativer til Bottega Venetas populære mules

12 cute alternativer til Bottega Venetas populære mules