Categories


Authors

8 items, du med fordel kan shoppe secondhand

8 items, du med fordel kan shoppe secondhand

Det giver god mening at shoppe vintage og bæredygtigt. Men det kan i mange tilfælde rent faktisk også betale sig at lede på Trendsales efter bestemte items - i stedet for at gå ud og købe nyt, nyt, nyt. Herunder kan du se, hvad du med fordel bør købe brugt frem for helt ny.

1. Vintage skuldertasker

De søde baguette skuldertasker, der slog sit navn fast i Sex & The City, stammer oprindeligt fra slut 90’erne/start 00’erne. Deres kitschede udtryk og lækre print bidrager desuden også til lidt nostalgi i outfittet.

2. Levi’s jeans

Denim er et af de mest slidstærke materialer og har derfor en lang levetid. Du kan derfor sagtens gå ud og investere i et par brugte Levi’s frem for et par nye - prisen er nemlig meget venlig mod din pengepung.

3. Solbriller fra et andet ĂĄrti

Fra store 70’er solbriller til den smalle 90’er-brille. Moden har det jo med at gå i ring - så hvorfor ikke finde et par vintage-solbriller, der rent faktisk stammer fra et af de hypede årtier.

4. Den oversized blazer

Man kan nemt gøre sig lidt af et scoop, hvis man leder efter oversized blazere på Trendsales. Det kraftige materiale holder i mange år - og også det tidløse design, ej at forglemme.

5. Mormors klipseøreringe

Man finder de allersmukkeste, store, larmende øreklips vintage. Måske i din bestemors smykkeskrin?

6. Læderjakker og -frakker

Læder har det med at give sig med tiden og blive mere lækkert og blødt. Samtidig er frakken allerede produceret for mange år siden, så du støtter ikke på samme måde produceringen af nyt læder.

7. Søde retrokjoler

Hvis du er på udkig efter en 60’er-kjole med søde detaljer eller en minimalistisk 90’er-sag, så er det secondhandshops din ven.

8. 90’er støvler

Støvler med den karakteristiske firkantede snude er her, der og alle vegne for tiden. Du finder de mest interessante af slagsen, hvis du går på udkig secondhand.

Hvis du er vild med den herreinspirerede blazer, sĂĄ har vi skrevet en lille guide til, hvordan du kan style den.

Marie Hindkær: Shop hendes drømmende garderobe

Marie Hindkær: Shop hendes drømmende garderobe

Trendsales fund // 16 flotte fund til bryllupsgæsten

Trendsales fund // 16 flotte fund til bryllupsgæsten