Categories


Authors

Dad's Closet: shop 80'er og 90'er far-stilen på Trendsales

Dad's Closet: shop 80'er og 90'er far-stilen på Trendsales

Oscar, Nikolaj og Raaman står bag Dad’s Closet, hvor de opkøber og reseller vintage tøj. Idéen til Dad’s Closet opstod, da de selv har været i deres fædres klædeskabe for at hapse et stykke tøj i ny og næ:

“Vi har alle sammen oplevet det der med, at man lige gik i fars klædeskab for at se, okay, har de noget fedt tøj, de måske havde på i 80’erne eller 90’erne?” forklarer Oscar, som er ham, der oprindeligt kom på idéen med at sælge de retro sweatshirts og hoodies.

Tøj med historie kan lidt mere

For drengene har det stor værdi, at tøjet har et levet liv bag sig. For eksempel fandt de engang et visitkort i en af lommerne på en retro Dickies jakke, der var fra en frisør i Boston Massachusett.

“Det er sjovt at se, at der er en, der har haft den på, været til frisøren, lige proppet visitkortet ned i lommen, og så et par år efter skillet sig af med jakken. Vi har jo ingen idé om, hvem han er, men det er helt fantastisk, at jakken har haft et tidligere liv,” fortæller Oscar, og Raaman tilføjer:

“Det kan et eller andet, synes vi, at der er noget historie bag. Så det, man har på, ikke ‘bare’ er et stykke tøj, men at der ligger lidt mere bag hvert piece.”

Sweatshirts, hoodies og fleecetrøjer

Primært køber drengene bag Dad’s Closet tøj, som de selv godt kan lide, eller som, de bare synes, er vildt fedt – og det hele er mere eller mindre unisex. Men de har helt sikkert et par typer varer, som der ryger mest af: “Det vi sælger mest af, det er lidt den her ‘core’ vare af sweatshirts, hoodies og fleecetrøjer – og Levi’s jeans selvfølgelig.”.

Og det er netop på Trendsales, at alle disse salg ryger gennem.

“Vi bruger jo Trendsales, fordi det er der, vi synes, det er nemmest at sælge. Det er nemt at få skrevet sit pakkenummer på, og det er nemt at indlevere, så det kommer hurtigt ud af døren. Man er sikker på at få de penge, som man har solgt varen for. Så det her med, at man har køberbeskyttelse, det gør det virkelig sikkert,” forklarer de om valg af platform.


Se Dad’s Closets shop her

Eller se vores favoritter fra shoppen lige her, der blandt andet tæller hoodies, sweatshirts og retro fodboldtrøjer.

Fri fragt på alle handler over 399 kroner

Fri fragt på alle handler over 399 kroner

Fri fragt på alt til boligen over 99 kroner i dag

Fri fragt på alt til boligen over 99 kroner i dag