Categories


Authors

Fra brat grøn til boho chic: 7 trends, du kan shoppe secondhand lige nu

Fra brat grøn til boho chic: 7 trends, du kan shoppe secondhand lige nu

Modebilledet ændrer sig konstant, men det betyder ikke, at du behøver at købe nyt for at følge med. Mange af de trends, vi ser lige nu, kan nemlig nemt findes secondhand.

Opdag 7 af de hotteste trends lige nu, som du med fordel kan finde og shoppe på Trendsales.

Smørgul

Vi taler ikke om den skarpe neon-gul fra 80'erne eller den intense sennepsgul, men om en blød pastelgul. Find sommerkjoler, læderjakker og tasker i denne delikate gule nuance på Trendsales.

Søgeord på Trendsales: ‘butter yellow’, ‘gul’, ‘pastel gul’.

‘Brat’ grøn

En anden farve, der trender denne sommer, er den livlige limegrønne, inspireret af Charli XCXs ikoniske 'Brat' albumcover. Find limegrønne items på Trendsales og udlev din brat sommer.

Søgeord på Trendsales: ‘limegrøn’, ‘grøn’, ‘brat’, ‘charli xcx’.

Bermudashorts

Sæsonens shorts må gerne være lange. Og der er ingen grund til at løbe ud og investere i et par nye, når der findes steder som Trendsales.

Søgeord på Trendsales: ‘bermuda’, ‘knickers’, ‘lange shorts’.

Statement bælter

Statement bælter har gjort et markant comeback i modeverdenen, og de er blevet et musthave accessory i enhver stilbevidst garderobe. Find dine favoritter og style dem med en kjole eller et par lange shorts.

Søgeord på Trendsales: ‘statement bælte’, ‘y2k bælte’.

Boho chic

Denne trend tager os tilbage til Kate Moss og Olsen-søstrenes ikoniske stil anno 2004, men med et moderne twist. I dag handler det om at finde bløde silhuetter i materialer som blonde, hør, læder, ruskind, denim og chiffon. Vi forventer, at denne trend kun bliver mere populær, når sommer bliver til efterår, så find dine favoritter nu.

Søgeord på Trendsales: ‘boho’, ‘bohemian’, ‘blonde’, ‘flæser’.

Ballon nederdele 

Ballon nederdele stammer fra 1950'erne og 1960'erne og er kendt for deres dramatiske, voluminøse form, der minder om en ballon. Denne unikke silhuet er tilbage i modebilledet og er blevet en favorit, som vi ser mere og mere af på catwalken og i gadebilledet.

Søgeord på Trendsales: ‘balloon’, ‘volume’, ‘puf’.

Kitten heels

Med deres diskrete højde og sofistikerede udseende tilbyder kitten heels et komfortabelt alternativ til højhælede sko. Vi har spottet dem både som hverdagssko og til festlige anledninger.

Søgeord på Trendsales: ‘kitten’, ‘lille hæl’, ‘lav hæl’.

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 5. august 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 5. august 2024

Ugens high-end: 20 lækre sportsfund til athleisure stilen

Ugens high-end: 20 lækre sportsfund til athleisure stilen