Categories


Authors

Fra små børnestørrelser til store herrestørrelser – Timmermann sneakers har det hele

Fra små børnestørrelser til store herrestørrelser – Timmermann sneakers har det hele

Alexander står bag shoppen ‘Timmermann Sneakers’ på Trendsales, hvor han lige nu har over 100 par sko til salg. Og det med at sælge sneakers er langt fra noget nyt for ham. reselleren startede nemlig med at sælge sneakers allerede for omkring 5-6 år siden – altså lige siden han var så heldig at vinde en såkaldt raffle.

“Måden jeg kom ind i det her sneakermiljø på, var ved, at jeg deltog i det, der hedder en raffle, hvor du vinder rettigheden til at købe en sko. Typisk går den for mange penge, så du kan sælge den videre. Jeg tror, jeg tjente 5.000 kroner på den handel. Der fandt jeg ud af, at det er en rimelig god forretning at sælge sneakers, så det er jeg blevet ved med lige siden,” fortæller han, da vi møder ham i hans lejlighed på Frederiksberg.

Lidt for enhver smag – og størrelse

Lige meget om du bruger størrelse 21 eller 46, er der noget at komme efter i shoppen, der både sælger sneakers til voksne og børn – og netop børnemodellen er ekstra populær fortæller Alexander.

”En af de sko, der trækker rigtig meget opmærksomhed lige nu, det er fx den her Dunk Low UNC. Det ser jo bare sødt ud med sådan en lille sko i en lækker farve.”

Udover mange de mange størrelser kan du også være heldig at finde nogle af de helt sjældne modeller. “Vi sælger også nogle meget specielle ting på vores shop – blandt andet de her Jordan 1 Low Chinese New Year, som der kun findes 8.500 par af i verden. Det her år var Tyrens år, så der er nogle borderinger med en tyr på. Fede små detaljer på den her sko,” siger Alexander.

Find Alexanders shop ved at søge efter ‘Timmermann sneakers’ i appen.

18 bud på vinterfund, som du kan spare en masse på

18 bud på vinterfund, som du kan spare en masse på

20 kjoler du kan danse i hele natten

20 kjoler du kan danse i hele natten