Categories


Authors

Guide: Sådan sælger & køber du træningstøj på Trendsales

Guide: Sådan sælger & køber du træningstøj på Trendsales

Interessen for sportstøj er steget markant på Trendsales. Og skal du selv til at udvide sportsgarderoben – eller måske rydde op i den? Så er denne guide lige noget for dig.

Scroll lidt ned for at få gode tips til at sælge – og scroll helt ned, hvis du gerne vil have tips til at købe træningstøj secondhand.


6 ting du skal huske, når du sætter sportstøj til salg på Trendsales

Inden du går i gang med at tage billeder og oprette annoncer, er det en god idé at vaske tøjet, hvis det tidligere er blevet brugt.

Tag dine egne billeder – gerne i dagslys & fra alle vinkler

Drop billeder du har fundet fra websites & Instagram, og tag billeder af dit eget item. Så ved køberne, hvad de får.

Derudover er naturlig belysning nøglen til et lækkert billede. Undgå at tage billeder sent om aftenen - og især med blitz, da lyset fra blitzen kan fjerne detaljerne fra billedet.

Husk ligeledes at tage billeder af dit item fra flere vinkler, så køber kan se så mange detaljer om produktet som muligt.

Vælg den rigtige stand, når du sætter til salg

Når du skal sælge træningstøj – lige meget om det er løbesko, fodboldtrøjer eller træningsshorts, er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige stand til lige netop din vare. Du kan vælge følgende stande, når du sætter til salg:

Helt ny: Dit item kan kategoriseres som ‘helt ny’, når det aldrig er brugt og stadig er i originalpakningen. Det vil sige: som ny fra butikken uden brugsspor, pletter, fejl – & med et prismærke.

Aldrig brugt: Din trøje er måske prøvet på, og prismærket er taget af – men ellers er den helt ren og uden brugstegn.

Næsten som ny: Har du brugt skoene eller bukserne kortvarigt, men uden man kan se mærker og skader? Så kan du vælge kategorien ‘Næsten som ny’.

God, men brugt: Hvis du har brugt tøjet, hvilket kan ses/mærkes, skal det altid kategoriseres i god, men brugt eller som slidt. I kategorien ‘God, men brugt’ hører ting med enkelte mærker eller tegn på brug til. Der skal dog ikke fremstå synlige skader, pletter eller huller – fordi der skal den kategoriseres som slidt.

Slidt: Er dit produkt tydeligt mærket af brug, skal din vare defineres som ‘slidt’. Husk, at det tydeligt skal fremgå i både beskrivelse og på billeder.

Husk altid at være grundig i din beskrivelse af, hvorfor din vare er kategoriseret i de pågældende kategorier.

Skriv en god beskrivelse

Hvis du vil sælge træningstøj hurtigt, er det en god idé at være grundig med din beskrivelse af varen. Sådan sikrer du nemlig, at en køber har fået nok information om din vare – og du slipper samtidig med at få stillet for mange spørgsmål, hvis det allerede er skrevet i annoncen.

Vi mener derfor, at en god beskrivelsen indeholder:

  • Omhyggelig beskrivelse af item: inkluderer brand, evt. model, farve & fit.

  • Varens stand: Er dine fodboldstøvler kun prøvet på derhjemme, eller også været i græs en enkelt gang? Har du trænet meget i t-shirten, eller kom du bare til at klippe mærket af, så du ikke kunne bytte den? Jo mere du beskriver varens stand, desto mere transparent er du overfor en køber – og har derfor større chance for et salg.

Sæt en fair pris

Vær realistisk når du sætter dit træningstøj til salg. Stil dig derfor spørgsmålene: Hvad har jeg givet for det? Hvor meget har jeg brugt det? Hvad sælger andre det for? Så burde du ramme den rigtige pris.

Sæt til salg med ‘Køb nu’-funktionen

Når Trendsales' sikre handelssystem benyttes, er både køber og sælger altid i trygge hænder. 

Handlerne inkluderer både sikker betaling og integreret forsendelse. Alt du skal gøre er at sende din pakke med ro i sindet. Vi holder pengene for køber og når pakken er indleveret, sørger vi for at igangsætte udbetalingen til dig.

Læs mere om sælgerbeskyttelse her.


3 ting, du skal være opmærksom på som køber

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at standen er beskrevet på det produkt, du gerne vil købe. Sammenlign gerne angivet stand med de billeder, der er vist i annoncen. Står der, at den er helt ny, men du kan se, at der er en plet på ærmet? Det skal helst stemme overens.

Vil du gerne undgå at sportstøjet er alt for brugt? Så filtrér din søgning, så der kun vises items med standen ‘Helt ny’, ‘Aldrig brugt’ & ‘Næsten som ny’. Så sikrer du, at træningstøjet er brugt så lidt som muligt.

Derudover anbefaler vi altid, at du køber varen gennem Trendsales’ sikre handelssystem. På den måde er du forsikret, hvis varen ikke lever op til annoncens beskrivelse.

Læs mere om køberbeskyttelse her.

Fri fragt på alle køb over 249,- søndag 22. januar 2023

Fri fragt på alle køb over 249,- søndag 22. januar 2023

Guide: Secondhand beauty-produkter? Sådan finder du dine favoritter og sætter dem til salg

Guide: Secondhand beauty-produkter? Sådan finder du dine favoritter og sætter dem til salg