Categories


Authors

Julegaveidéer til ham, som du sagtens kan købe secondhand

Julegaveidéer til ham, som du sagtens kan købe secondhand

Julen nærmer sig med hastige skridt. Og ved du endnu ikke, hvad du skal give din kæreste, far, søn eller ven i gave? Så har vi fundet en række idéer til den perfekte julegave, som du med fordel kan finde Secondhand.

Psst! Vi har også fundet en række julegaveidéer til hende. Læs mere her.

Sneakers

I skrivende stund er der over 47.000 sneakers til salg til mænd på Trendsales – der tæller populære brands som blandt andre Air Jordan, New Balance, Salomon & Adidas. Og måske har din bror ønsket sig et par populære sneakers, der desværre er blevet udsolgt i butikkerne? Led jagten ind på Trendsales, hvor du finder et stort udvalg af de mest populære sneakers lige nu.

Levi’s

Denim er et af de mest slidstærke materialer og har derfor en lang levetid. Og måske går din kæreste, far eller bror altid i Levi’s, og derfor ved han lige præcist, hvilken størrelse han skal have. Derfor giver det fint mening at købe Levi’s secondhand.

Læderjakker

Læder er et af de materialer, der holder allerbedst til at skifte hænder over tid, og hvor patinaen kun gør noget endnu bedre for materialets look. Derfor, synes vi, det er en fantastisk idé at give den perfekte, brugte læderjakke i gave.

Vintage sweatshirts

Ligesom med vintage jakker er det også helt perfekt at finde de retro sweatshirts secondhand på Trendsales, da du kan finde langt mere unikke designs secondhand, end du kan i butikkerne.

Athleisure & Outwear

Interessen for outdoor-looket er steget markant de sidste par år – og der er masser af fede items, der passer ind i netop den core. Måske er din far vild med fodformede sko og varme fleectrøjer? Så find gaven secondhand på Trendsales.

Udsolgte items

Måske kender du en, der længe har gået og sukket efter en helt bestemt frakke, par sneakers eller helt tredje – fordi det desværre er udsolgt i butikkerne. Måske man kan være heldig at finde det på Trendsales? Den perfekte, uventede gave.

Smykker

Chunky kæder, statementringe og perlehalskæder. De fleste smykker, der bliver sat til salg på Trendsales, fejler absolut ingenting. Og du sparer ovenikøbet penge ved at finde dem preloved.

Gode søgeord, du skal bruge for at finde romantiske flæser & blonder secondhand

Gode søgeord, du skal bruge for at finde romantiske flæser & blonder secondhand

Julegaveidéer til hende, som du sagtens kan købe secondhand

Julegaveidéer til hende, som du sagtens kan købe secondhand