Categories


Authors

Trendseller Frederik-Emil: "De små indskud fra mine salg kan virkelig redde en ung fyr som mig til tider"

Trendseller Frederik-Emil: "De små indskud fra mine salg kan virkelig redde en ung fyr som mig til tider"

Selvom Frederik-Emil Ramm kun har været på Trendsales i lidt over et år, har han allerede solgt lige knapt 300 items på platformen.

Vi har taget os en snak med ham om stil, trends & hvorfor han kan anbefale at købe & sælge ud af ens garderobe på Trendsales.

Et salg kan løfte humøret

Frederik-Emil har altid interesseret sig for tøj og lige nu er han da også i gang med at opstarte et tøjbrand selv:

“Jeg har altid været lidt en fodbold- og sportsdreng, men tøj og design er min største interesse, og jeg bruger det meste af min tid på et lille tøjmærke, jeg er ved at starte, hvilket jeg er super spændt på” forklarer Frederik-Emil og fortsætter:

“Jeg elsker at sælge secondhand på Trendsales, da det virkeligt er noget jeg kan gå rundt og hygge mig med. Det er altid en dejlig følelse, når man lige får et salg, og det løfter virkeligt humøret. Plus de små indskud af penge i dagligdagen kan virkelig redde en lidt fattig ung fyr til tider,” slutter han.

Opskriften på den gode salgsannonce

Når det kommer til at få solgt sine ting på Trendsales, er Frederik-Emil uden tvivl den rette at spørge. Med hans, i skrivende stund, 270 glade smileyer på hans profil, ved han nemlig, hvad han snakker om. Og til spørgsmålet omkring, hvordan man laver den perfekte annonce på Trendsales, har Frederik-Emil to gode råd:

  • Hop i tøjet – så man kan se både pasform og hvordan tøjet kan styles

  • Tag billeder udenfor – det naturlige lys gør noget godt for billederne

“Billederne fungerer meget bedre, hvis man har tøjet på i billederne. Det giver både køberen mulighed for at se, hvordan man personligt ville style tøjet, og det viser også bedre, hvordan tøjet generelt passer,” forklarer han og supplerer:

“Ligeledes sørger jeg altid for at tage mine billeder i godt lys udenfor, da billederne bare bliver lidt mere fængende i naturligt lys”.

Stussy zip-up hættetrøje

“Min stussy zip-up hættetrøje er nok af mine yndlingsstykker tøj, jeg nogensinde har haft. Jeg har gået med den så meget igennem tiderne – men er blevet lidt højere, end jeg var engang, så den er blevet lidt lille. Derfor tænkte jeg, det var på tide at sige farvel og sende den videre til en ny person, der forhåbentligt kan bruge den mere end mig i dag. Det bliver et trist farvel dog.”

Vintage Nike læderjakke

“Den her læderjakke er nok den mest ikoniske jakke i min lille tøjkollektion. Det er virkelig en jakke, som man ikke finder nogen andre steder – og jeg har aldrig set nogen Nike jakke ligesom den. Når jeg en dag skal sige min afsked til den, så vil jeg nok fælde en lille tåre.”

Dallas Cowboys varsity jakke

“Har altid haft en kæmpe kærlighed til varsity jakker, og da jeg på en tur til Californien samlede den her op, så var jeg så glad. Har brugt den rigtig mange gange gennem tiderne – men bruger den lidt for sjældent lige nu. Derfor tænkte jeg, det var på tide at sige farvel, så en ny person kan få gavn af den.”

Secondhand gør din stil mere personlig

Når det kommer til at købe tøj, foretrækker Frederik-Emil at finde det brugt: “At købe secondhand på trendsales, synes jeg, er mega fedt, da det både er en billigere løsning samt giver ens tøjstil et mere personligt og individuelt touch. Jeg synes altid, det tøj, man køber gennem genbrug, har mere karakter, og jeg elsker at finde specielt og sjældent tøj, som man ikke rigtigt ser nogle andre gå rundt med,” siger han.

Du kan finde hele Frederik-Emils shop ved at klikke på knappen – eller scroll ned for at få en lille forsmag på hvilke fede fund, der gemmer sig derinde.

Season Sellout: Sæt til salg & vind 5 x fri fragt til Trendsales

Season Sellout: Sæt til salg & vind 5 x fri fragt til Trendsales

12 gode bud på, hvorfor vi elsker tern

12 gode bud på, hvorfor vi elsker tern