Categories


Authors

Nyhed! Marie Heyman sælger ud af garderoben på Trendsales

Nyhed! Marie Heyman sælger ud af garderoben på Trendsales

Foruden at have arbejdet på en række, store, danske modemagasiner er Marie Heyman anerkendt stylist. God smag og æstetik er derfor alfa og omega i hendes job, hvilket også kommer til udtryk i hendes garderobe – som du nu kan shoppe på Trendsales.

Du kan se hele shoppen her

..eller scroll ned for at se et lille udpluk samt høre Maries tanker om blandt andet mode og bæredygtighed.

Hvad kan du godt lide ved at købe og sælge secondhand?
”Jeg elsker at købe Secondhand, fordi det ofte er pieces, som er unikke, og det giver en ny energi i min garderobe. Jeg holder virkelig meget af at sammensætte tøj på en ny og anderledes måde – og være kreativ ift. min påklædning. Det, jeg elsker ved at sælge secondhand, er tanken om, at et Item, som jeg virkelig har elsket, men ikke længere bruger, får lov til at opleve nyt liv og gøre en anden person glad.”

Kan du knytte en kommentar til et af de items, du har til salg lige nu?
“Den røde vintage Saint Laurent jakke! Den købte jeg i Paris med min mor og søster for cirka fem år siden. Min søster og jeg er i Paris to gange om året med vores mor. Det har vi været, siden vi var små. Min mor er min største inspiration. Hun er tidligere modedesigner og designer nu køkkener og indretter hjem. Når jeg køber dyre ting, så skal jeg altid have hende til at sige god for det inden, for jeg ved, at hvis hun synes, det er fedt, så er det fedt! Så jakken minder mig om en dejlig rejse med min mor og søster.”

Hvad er bæredygtighed for dig?
”Bæredygtighed betyder rigtig meget for mig. Jeg ved, at jeg arbejder i en branche, som ikke ligefrem er den mest miljøvenlige. Derfor gør jeg, hvad jeg kan for at være bæredygtig. Jeg køber sjældent nyt tøj, og når jeg endelig gør, så er det enten high-end eller vintage. Jeg vil hellere have færre items, men af god kvalitet i mit klædeskab. Og så er jeg god til at sælge ud af min garderobe, når jeg ikke får brugt mit tøj længere. På den måde giver jeg tøjet nyt liv.”

Kan du sætte ord på din personlige stil?
”Min stil er meget humørbaseret. For det meste er den legesyg, farverig, i en sammensætning af forskellige mønstre og meget personlig. Dog har jeg også stunder, hvor jeg elsker at have et helt sort og elegant outfit på.”

Hvorfor sælger du ud af din garderobe på Trendsales?
”Jeg har egentlig altid brugt Trendsales. Jeg synes, det er en god platform. Det er nemt at finde de items, som man søger, og så fungerer betalingsmulighederne og afsendelse af pakker super godt og er virkelig nemt og sikkert.”

Hvad drømmer du om at købe secondhand lige nu?
”Tasker! Jeg elsker vintage tasker. De har så meget charme over sig. Jeg er især på udkig efter en vintage Louis Vuitton selskabstaske. De er bare så seje, moderne og smukke. Sådan en går man aldrig galt i byen med.”

Gratis forsendelse på alle smykker og ure – men kun i dag!

Gratis forsendelse på alle smykker og ure – men kun i dag!

14 håndplukkede vintage Louis Vuitton tasker fra Trendsales

14 håndplukkede vintage Louis Vuitton tasker fra Trendsales