Categories


Authors

Gør som Cecilie: Sælg ud på Trendsales

Gør som Cecilie: Sælg ud på Trendsales

Vi har lavet nogle nye tiltag på Trendsales i forbindelse med Covid-19. Se dem her og læs mere om, hvordan vi sikrer os, at vi forsat kan shoppe sikkert på Trendsales.

Cecilie Graae Sørensen er en af de tusindvis af brugere, der sælger ud på Trendsales, når der skal lidt luft i garderoben - og sidder du lige nu og overvejer, om du burde gøre det samme med alt det tøj, du alligevel ikke går med, så har vi samlet nogle af Cecilies bedste tips til det gode salg på Trendsales💛

1. Billedet📷

  • Et godt lys

Alfa og omega for en god annonce er et godt lys. “Altid tag billeder med dagslys. Aldrig brug lys fra en lampe - det er noget af det værste, man kan gøre, synes jeg, fordi så kommer det her lidt rødlige og gullige skær, og det er ikke lige så lækkert at se på. “ Så op med gardinerne, sluk for lampen og ind med det naturlige sollys.

  • Neutral baggrund

Mine billeder er lyse med en dejlig hvid baggrund, så det jeg sælger kommer frem.” Og en neutral baggrund er da også mere spiselig, end hvis du eksempelvis tager billeder af dine sneakers med opvasken stående i baggrunden.

  • Gør noget ud af billedet

Det bedste råd for at sælge på Trendsales er at gøre lidt ud af de billeder, du lægger op. Det gør rigtig meget - så hvis man bare lige bruger lidt tid på det, så kan man også sælge meget mere!

2. Den røde tråd🧵

Ligesom på en hver anden webshop er det ensartede udtryk mere tiltalende for køber. “Min shop på Trendsales er meget hvid og meget lys med en rød tråd igennem - fordi det sælger meget bedre og hurtigere.”

3. En god beskrivelse📃

Du kommer langt ved bare at tilføje en omhyggelig beskrivelse af din annonce - og samtidig slipper du også for at skulle svare på en masse spørgsmål. Her er en lille liste over, hvad Cecilie altid husker at tilføje i hendes beskrivelse:

  • Mærke

  • Farve

  • Detaljer

  • Stand - er der en plet eller noget slidtage, der skal gøres opmærksom på?

  • Pris

  • Størrelse - hvordan fitter den i forhold til størrelseangivelsen?

4. Bliv Club-medlem💛

Jeg synes godt, man kunne bruge nogle penge på at blive klubmedlem inde på Trendsales, fordi det gør rigtig meget for salget det der med at booste sin shop eller booste sit tøj!”

Sælg ud i marts og vind 1000 kr.💸

Sælg ud i marts og vind 1000 kr.💸

Trendsales fund // Forårsfornemmelser

Trendsales fund // Forårsfornemmelser