Categories


Authors

Sneakers resellers: Her er vores bedste tips til at sælge sneakers på Trendsales

Sneakers resellers: Her er vores bedste tips til at sælge sneakers på Trendsales

Der er et kæmpe marked for at sælge hypede sneakers videre – også her på Trendsales.

Går du med en lille drøm om at kaste dig ud i reseller-bølgen – eller har du måske bare en masse sneakers derhjemme, som du gerne vil sælge videre? Så læs med her og få gode råd fra to af vores populære resellers på Trendsales: Philip og Thomas.

Under navnet CrazyAsiaKid er Philip en populær reseller på Trendsales. Om sin egen shop beskriver han: “Jeg synes, at min shop adskiller sig fra andre shops ved, at den er mere gennemsigtig, og jeg har markant flere ting liggende end andre har. Jeg har næsten alle størrelser i en eller anden form for sko liggende.”

Med over 390 glade smileys har Thomas bygget en anerkendt shop op på Trendsales. Han siger selv, at: “…min shop er lidt anderledes på den måde, at jeg sælger primært kun New Balance modeller. Det endte med at blive New Balance, fordi at jeg ville prøve noget andet i forhold til rigtig mange andre resellers – jeg så et åbent marked og tænkte, at det ville jeg prøve af.”


6 gode tips, når du skal sælge sneakers

Philip2.00_02_33_20.Still005.png

Tag billeder af skoene fra flere vinkler

Jeg vil rigtig gerne have så mange billeder af skoene som muligt, så jeg kan få alle vinklerne med.
— Philip
Philip2.00_02_41_12.Still007.png

Sæt en realistisk pris

Tjek markedsprisen for, hvad skoene går for i forvejen, i stedet for at sætte dem vildt dyrt, fordi man gerne vil tjene penge på dem – det skal også være realistisk.
— Thomas
Thomas 2.00_00_16_09.Still001.png

Sæt ‘køb nu’-funktionen til

Jeg sælger rigtig meget igennem ‘køb nu’. Det er meget nemmere, at folk bare køber med det samme fremfor, at vi skriver frem og tilbage, og folk lige skal tænke over, om de vil købe dem eller ej.
— Thomas
Thomas 2.00_01_11_20.Still003.png

Hav en enkel og ensartet shop

Jeg går meget op i, at min shop er ensartet, så det måske er mere indbydende for kunder at komme og se, at man går op i at sælge tingene ordentligt.
— Thomas
Thomas 2.00_00_16_09.Still001.png

Lav en god og omhyggelig beskrivelse

Man skal udnytte det her med, at man kan lave en uddybende beskrivelse. Jeg sørger for, at jeg har alt infoen med, fordi det er ret vigtigt at komme med så mange infos som muligt, fordi det gør det også mere gennemsigtigt.
— Philip
Philip2.00_01_33_24.Still001.png

Send solgte pakker hurtigst muligt

Hvis jeg får en ordre om aftenen, så plejer jeg at sende dem før klokken syv næste morgen. Det synes jeg er god kunderservice.
— Thomas
16 par sko, til det kommende efterårsvejr

16 par sko, til det kommende efterårsvejr

12 favoritter til efteråret

12 favoritter til efteråret