Categories


Authors

Trendsales Fashion week: Fri fragt på alle brands 9. august 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på alle brands 9. august 2024

Kalenderen tæller sidste dag på denne sommers Fashion Week, og vi afrunder en fantastisk og inspirerende uge med fri fragt på alle de brands, vi har fremhævet i ugens løb.

Var der noget, du ikke nåede at købe de andre dage? Så har du chancen igen i dag.

Hele dagen fredag 9. august 2024 kan du nemlig shoppe med fri fragt ved køb over 199 kr. på:

OpéraSPORT, A. Roege Hove, Stella Nova, Saks Potts, Anni Lu, Cecilie Bahnsen, Gabi Gamél, Filippa K, Lovechild 1979, Another Aspect, Remain Birger Christensen, Samsøe Samøe, (di)vision, Levi's, Tekla, Herskind, Aiayu, Skall Studio, Rabens Saloner, The Garment, Mark Kenly Domino Tan, Won Hundred, mfpen, Henrik Vibskov, Baum und Pferdgarten, Damson Madder, Birrot, Munthe, Day Et, Gestuz, Fine Chaos, Marimekko, Han Kjøbenhavn og Rotate.

Fashion Week. Secondhand.

OpéraSPORT

Vi elsker broen mellem den parisiske & klassiske stil sammenkoblet med de københavnske, sporty toner. Du vil helt sikkert forelske dig i mærket, hvis du har en forkærlighed for elegante pieces med sporty kant.

(di)vision

Det Københavnske brand har siden 2018 haft en mission om at skabe ud fra det, der allerede findes. Deres eksperimenterende items produceres af deadstock, genanvendte materialer og upcycling af lageroverskud.

TEKLA

Siden 2017 har TEKLA på ansvarlig vis bidraget med et stilrent og moderne take på homewear kategorien. Selvom udgangspunktet var sengetøj, kan de karakteristiske striber nu fås som båd tøj, tæpper og håndklæder. Desuden er TEKLA B Corp certificeret, og et oplagt valg til dig, der gerne vil shoppe mere bæredygtigt.

Birrot

Birrot fusionerer den koreanske designarv med den skandinaviske minimalisme. Med udgangspunk i en præcis elegance stræber brandet efter at tilbyde forbrugeren en tidløs og gennemtænkt garderobe. Desuden har brandet fokus på ansvarlighed i alt fra materialer til produktion.

FINE CHAOS

FINE CHAOS bygger på en balance mellem raffinerede detaljer og en kreativ, kaotisk æstetik. Med en legende tilgang til design og materialevalg er visionen at skabe tøj, der skiller sig ud giver den enkelte mulighed for at udtrykke sig gennem sit tøj, samtidig med at kvaliteten bevares.

Munthe

Mærket, der blev etableret tilbage i 1994, omfavner den skandinaviske stil, som blandt andet tæller feminine jakkesæt, smukke kjoler og kunstneriske prints.

A. Roege Hove

A. ROEGE HOVE udfordrer den traditionelle tilgang til strik med eksperimenterende teknikker og silhuetter. Med sit moderne og kunsteriske take på et originalt håndværk som strik, forbinder hendes items det klassiske med det moderne på fineste vis.

Saks Potts

Cathrine Saks & Barbara Potts’ designs afspejler deres eget liv og kærlighed til det pulserende København kombineret med den danske natur. Carolyne Bessette-Kennedy er deres ultimative muse, hvilket kommer til udtryk i deres 90’er minimalistiske tilgang til moden.

Stella Nova

Stella Nova blev grundlagt i 2012 med en mission om at skabe den perfekte must-have garderobe, hvor hvert stykke tøj med deres forskellige stilarter bidrager til unik historie og stil.

Ugens high-end: 22 finurlige secondhandfund fra Marni

Ugens high-end: 22 finurlige secondhandfund fra Marni

Ugens trend: 2 tendenser fra modeugen, vi tager med os i efteråret

Ugens trend: 2 tendenser fra modeugen, vi tager med os i efteråret