Categories


Authors

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 8. august 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 8. august 2024

Feminine silhuetter og maskuline snit mødes i dagens udvalgte brands, hvor vi giverr fragten og hylder den nordiske mode-scene. Shop 9 stilede brands fra Copenhagen Fashion Week med fri fragt i dag.

Tilbuddet gælder på Damson Madder, Birrot, Munthe, Day Et, Gestuz, Fine Chaos, Marimekko, Han Kjøbenhavn og Rotate ved køb over 199 kr. i dag 8. august.

Fashion Week. Secondhand.

Marimekko

Med sine karakteristiske mønstre, farver og former og mange år på bagen, har Marimekko skabt en ikonisk designidentitet, som er nem at spotte. Mønstrene bliver ved med at være moderne år efter år, hvilket stemmer i med deres vision om at skabe tidløse designs, der går på tværs af køn og generationer.

Han Kjøbenhavn

Det danske modehus Han Kjøbenhavn er kendt for sin kompromisløse kreativitet. Visionen er at skabe innovative designs, som er inkluderende for alle mennesker. Med et skulpturelt formsprog skaber de både herre-, dame- og unisex items med helt unikke udtryk.

ROTATE

Fra flatterende mini-kjoler til lange glimmerkjoler. Rotate designer pieces til den festlige garderobe, der gerne må larme lidt. Det er stylisterne Jeanette & Thora, der står bag – og de beskriver selv, at de designer items, som de drømmer om at have i egne garderober.

Birrot

Birrot fusionerer den koreanske designarv med den skandinaviske minimalisme. Med udgangspunk i en præcis elegance stræber brandet efter at tilbyde forbrugeren en tidløs og gennemtænkt garderobe. Desuden har brandet fokus på ansvarlighed i alt fra materialer til produktion.

FINE CHAOS

FINE CHAOS bygger på en balance mellem raffinerede detaljer og en kreativ, kaotisk æstetik. Med en legende tilgang til design og materialevalg er visionen at skabe tøj, der skiller sig ud giver den enkelte mulighed for at udtrykke sig gennem sit tøj, samtidig med at kvaliteten bevares.

Munthe

Mærket, der blev etableret tilbage i 1994, omfavner den skandinaviske stil, som blandt andet tæller feminine jakkesæt, smukke kjoler og kunstneriske prints.

Gestuz

Med inspiration fra tidligere årtier omfavner Gestuz det moderne rock & roll og stræber efter at opdatere garderobens klassikere.

Ugens trend: 2 tendenser fra modeugen, vi tager med os i efteråret

Ugens trend: 2 tendenser fra modeugen, vi tager med os i efteråret

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 7. august 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 7. august 2024