Categories


Authors

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 6. august 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 6. august 2024

Det er dag 2 i Fashion Week, og vi er selvfølgelig ikke færdige med at være i gavehumør i form af fri fragt på de brands, der optræder i dagens program. Hele ugen hylder vi både etablerede og upcoming brands, som er en del af denne sæsons modeuge.

I dag tilbyder vi fri fragt på Anni Lu, Cecilie Bahnsen, Gabi Gamél, Filippa K, Lovechild 1979, Another Aspect, Remain Birger Christensen, Samsøe Samøe, (di)vision, Levi's ved køb over 199 kr. i dag 6. august.

Fashion Week. Secondhand.

Cecilie Bahnsen

Vi elsker broen mellem den parisiske & klassiske stil sammenkoblet med de københavnske, sporty toner. Du vil helt sikkert forelske dig i mærket, hvis du har en forkærlighed for elegante pieces med sporty kant.

ANOTHER ASPECT

ANOTHER ASPECT blev etableret i 2019 og producerer tøj klassisk tøj med en moderne tilgang i alle aspekter af produktionen. Med omtanke for miljøet og mærkersager som longevity, omsorg og en bevidsthed omkring forbrug, er mærket til dig som ønsker at opbygge en mere bæredygtig og tidløs garderobe, der holder år efter år.

Levi’s

Levi's er en gammel kending, der eksisteret siden 1873. Med en lang historie bag sig er brandet et sandt designikon, som kan bæres af alle klasser og generationer. Med rod i funktionaliteten begyndte Levi's som arbejdstøj for hårdtarbejdende californiere, og er siden blevet et klassisk fashion statement over hele verden.

Filippa K

Det svenske brand var en af frontløberne for den skandinaviske minimalisme. Siden 90'erne har visionen været at skabe en simpel og tidløs garderobe, der balancerer stil og komfort ligeværdigt. Brandet er for dig, der elsker klassisk minimalisme og godt håndværk med sans for detaljerne.

Remain Birger Christensen

Remain er født ud af et modehus, der har været med til at definere moden de seneste 150 år. Her er både det gode håndværk og kvalitetsmaterialer noget af det vigtigste for mærkets identitet.

(di)vision

Det Københavnske brand har siden 2018 haft en mission om at skabe ud fra det, der allerede findes. Deres eksperimenterende items produceres af deadstock, genanvendte materialer og upcycling af lageroverskud.

Lovechild 1979

Selvom det danske brands æstetik er feminin, spiller brandets design på de maskuline, skræddersyede silhuetter. Visionen er at skabe tidløse items, der ikke behøver at defineres af de skiftende sæsoner.

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 7. august 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 7. august 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 5. august 2024

Trendsales Fashion week: Fri fragt på udvalgte brands 5. august 2024