Categories


Authors

Trendseller Celine: "Jeg prøver altid at finde ting secondhand først"

Trendseller Celine: "Jeg prøver altid at finde ting secondhand først"

Celine Bramsen er 27 år og bor på Amager med sin kæreste – og så arbejder hun til dagligt som Store Manager hos Aiayu og som model hos Le Management.  

Siden 2017 har Celine både solgt og købt på Trendsales, og vi har derfor taget os en snak med hende om, hvorfor hun netop altid vælger secondhand først.


Kvaliteten skal være i top

Noget af det, som afspejler Celines stil er, at alt i hendes garderobe gerne må have et tidløst look.

“Jeg går generelt efter en casual og tidløs stil, hvilket også afspejler de ting, jeg har til salg lige nu. Det er enormt vigtigt at de ting, jeg tilføjer til min gaderobe, enten er lavet i et holdbart materiale, eller i det mindste har et tidløst look,” siger hun og tilføjer: “Hvis kvaliteten er i top, kan det holde rigtig længe - hvorfor jeg altid prøver at finde det secondhand først.”

Skab din personlige webshop på Trendsales

Med over 91 glade smileyer på Trendsales, er den 27-årige Store Manager efterhånden rimelig garvet Trendseller. Derfor spurgte vi hende, om hun har et godt råd til at sælge ud af sine ting på Trendsales. Og her var svaret klart:

“Nedbryd genbrugsfordomme om uoverskuelighed, rod og ugennemsigtighed. Gør din profil clean, med en ren baggrund og et skarpt lys. Beskriv dine varer grundigt og notér din stil i en enkelt sætning i din bio - så man ved, hvad man går ind til. Det er i hvert fald de profiler, jeg selv elsker allermest.”

I skrivende stund har Celine 39 items til salg og her fremhæver hun især sin Acne Studios lædertaske og klassiske Totême, der begge søger nye hjem:

 

Acne Studios skuldertaske

“Min trofaste følgesvend ‘Musubi’ taske fra Acne Studios søger en ny ejer. En favorittaske med det glat brune italienske læder med sideknuder og et strejf af japansk minimalisme, som jeg elsker. Jeg har virkelig passet godt på den - men har nu øjne på en anden, hvorfor denne må passere videre.”

Totême signature trenchcoat

“Min elskede ‘Totéme Signature Trench Khaki’ er til salg, da jeg ikke får den brugt nok i forhold til det statement piece, det er. En god trench går aldrig af mode.”

Udover Acne Studios tasken og Totême trenchcoaten har Celine som sagt en masse andre ting til salg i sin Trendsales-shop. Klik på knappen for at se den – eller scroll ned og få en lille forsmag på nogle af de lækre ting, som kan blive dine.

Quiet luxury larmer lige nu i modebilledet – her er vores favoritter fra Trendsales

Quiet luxury larmer lige nu i modebilledet – her er vores favoritter fra Trendsales

24 favoritter, der kan få din indre Barbie frem

24 favoritter, der kan få din indre Barbie frem