Categories


Authors

Information i forbindelse med corona-virus

Opdateret 16. april 2020

Vi skal alle passe på hinanden i denne tid. Det gælder også, når vi handler på Trendsales.

Kan man fortsat handle på Trendsales? Ja, det kan man - når blot vi alle tager vores forholdsregler. Og i en tid hvor mange er nervøse over, hvad fremtiden bringer, kan det være en god ekstra indtægtskilde at sælge ud af gemmerne. Det håber vi, at vi sammen kan opretholde.

Opdateret 16. april 2020:
Køb Nu-funktionen genaktiveres fra mandag d. 20. april kl. 9

Vi har i en periode op til nu indført, at “Køb Nu”-handler skulle godkendes af sælger, som følge af Covid-19. 

Mange af jer har efterspurgt, at vi genaktiverer Køb Nu-funktionen. Da langt de fleste pakkeshops holder åbent, har vi derfor valgt at genåbne for funktionen, som du kender den fra mandag d. 20. april kl. 9.
Er dine annoncer oprettet som Køb Nu-annoncer, vil de derfor nu blive solgt, så snart en køber trykker “Køb Nu” - uden en godkendelse fra dig.

Hvis du som sælger ikke er interesseret i at sende i øjeblikket, kan du slå Køb Nu fra på dine annoncer ved at trykke "redigér" under "Mine annoncer”. Så vil du stadig skulle godkende en handel, før den går igennem. Du kan også vælge at deaktivere dine varer, hvis du slet ikke ønsker at sælge på nuværende tidspunkt. 

Hvordan sikrer vi, at handlerne mellem jer allesammen stadig kan lade sig gøre?

  • Hold afstand og overhold retningslinjerne for de butikker, du sender/henter pakker i.

  • Undgå helt at sende eller hente pakker, hvis du er syg eller er i karantæne.

  • Vask hænder grundigt eller brug håndsprit, når du sender eller modtager en pakke.

Enkelte pakkeshops holder lukket 

De fleste pakkeshops holder fortsat åbent, men enkelte er lukkede. Vi opdaterer løbende vores liste med tilgængelige DAO-shops. Hvis du har handlet på Trendsales før, og hvis den DAO-shop, du plejer at indlevere og afhente i, lukker, vil du ved næste handel blive bedt om at vælge en ny.
Der kan opstå situationer, hvor din standard DAO-shop er lukket under en igangværende handel. I så fald vil du få besked på sms/email om, hvor pakken dirigeres hen i stedet.
Som sælger kan du se hvilke pakkeshops, der fortsat er åbne under "Indleveringssteder" på skærmen, hvor man accepterer handlen.


Har du spørgsmål?

Vi har oprettet en FAQ til alle de spørgsmål, der er omkring brugen af Trendsales i forbindelse med corona-virus/covid-19. Den finder du her. Derudover henviser vi til myndighedernes generelle anbefalinger og information, som findes på coronasmitte.dk.

Hvis du alligevel sidder tilbage med spørgsmål, er du som altid mere end velkommen til at tage fat på vores support, der sidder klar til at hjælpe dig på hjemmekontorerne rundt omkring. Dem får du fat på ved at trykke på "Support"-knappen i appen, eller ved at skrive til support@trendsales.dk

Stay safe 💛

De bedste hilsner 
Trendsales-teamet på hjemmekontorerne

Trendsales fund // Afslappet cool

Trendsales fund // Afslappet cool

Christiane Schaumburg-Müller har sat mere til salg💫

Christiane Schaumburg-Müller har sat mere til salg💫