Categories


Authors

Marker de items, som du elsker (ny funktion)

Marker de items, som du elsker (ny funktion)

Hej alle sammen✋ Nicklas her igen - med en ny update!

Du har sikkert lagt mærke til, at vi har lavet nogle ændringer i måden hvorpå, du interagerer med varerne på Tradono. Her er en lille forklaring på det.

3 måder at interagere på

Vi har ændret i de tre knapper, du finder nede under hver vare. Nu kan du nemlig interagere på 3 forskellige måder: 

1) Favoriser en vare: Vi ændrer vores 'bogmærke'-ikon til et hjerte og kalder det for favoritter i stedet for følger. Du vil få notifikationer på de varer, du markerer som favoritter, og de vil derefter ligge som en liste over favoritter på din personlige profil (OBS - hvis du er Android-bruger er det nyt for dig). Prøv lige at trykke på hjertet - vi har en sød lille animations-overraskelse til dig  👻. 

2) Kommenter/byd på en vare: Hold styr på hvor mange brugere, der har kommenteret eller budt på en vare. Når du kommenterer, tilføjer vi automatisk varen til dine favoritter, så du kan finde den igen senere. Du vil også modtage notifikationer herom. 

3) Del en vare: Vi fjerner 'like'-knappen og erstatter den med en 'del'-knap. Kender du en ven eller et familiemedlem, der vil "like" en vare? Del det med dem på en nemmere måde nu. 

A) The shadow in top of the item is reduced to make it much lighter and easier to scan and comprehend. The image is king.  B) Favorite, comment or share. 3 ways to interact with an item. 

A) Den øverste skygge på billedet af varen er reduceret for at skabe et meget lysere billede, som også er nemmere at scanne og forstå. Gode billeder er jo guld værd!

B) Favorisér, kommentér eller del. 3 måder at interagere med en vare på. 

 

For de nysgerrige kommer der lidt mere om ændringerne og en lille overraskelse... 

Der sker en del ændringer på app'en for tiden, og vi ved, at det måske forvirrer nogle af jer. Ikke desto mindre er det en nødvendighed for hele tiden at lære og forbedre, sådan at oplevelsen på Tradono konstant bliver bedre. 

At følge en vare er erstattet med at favorisere en vare 

Tradono handler om jagten på noget, du godt kan lide og muligvis kommer til at elske. Forståelsen af et hjerte som et tegn er både universel og simpel og til sammenligning med 'bogmærke'-ikonet, er associationen af 'hjertet' meget mere nærliggende til hvad, vi ønsker, at vores brugere skal føle ved at benytte denne knap. Vi lærte også at "følge" var en dårlig betegnelse for de ting, du kan lide og vil gemme til senere, så vi gav det et navn ud fra, hvad det faktisk er - nemlig, dine favoritter. 
 

At fjerne "like" og tilføje "del"

Vi fjernede 'like'-funktionen af flere forskellige årsager. For det første er Tradono ikke en platform som de sociale medier. Det handler om at købe og at sælge. Desuden får I allerede mange notifikationer, så der er vel ikke behov for flere? Vi ønsker at "dele"-tanken bliver en endnu større del af Tradono. Vi erstattede 'like'-knappen med en 'del'-knap og har desuden foretaget en masse ændringer hist og her for at gøre det nemmere at dele på alle de måder, det er muligt med en telefon. Prøv det nu! 

I kontrol over notifikationer 

De sidste ændringer er, at vi har tilføjet en funktion til at kontrollere notifikationer på hver vare. Vi forstår, at det er vigtigt for jer at være i kontrol over notifikationer. Dette er første skridt i den retning. 

Der er også en anden hemmelig grund til, hvorfor vi ændrer 'følger'-funktionen. Vi arbejder nemlig hårdt på at give jer noget, som tusindvis af jer har bedt om... 

...

...

...  I gættede det: At følge andre og at få følgere! 👻  Men mere om det om et par uger! Er du lige så spændt på den her funktion, som vi er? 

DIY: afklippede shorts

DIY: afklippede shorts

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee