Categories


Authors

Maria fra Bellis Lopper: "Jeg startede Bellis for snart et år siden, kort efter sagde jeg mit job op."

Maria fra Bellis Lopper: "Jeg startede Bellis for snart et år siden, kort efter sagde jeg mit job op."

Denne måneds Trendseller har en forkærlighed for smukke skulpturer, store glasvaser og unikke vintage fund til hjemmet.

Bag den inspirerende secondhand interiør profil “Bellis Lopper”, sidder Maria. Hun bor i Kolding med sin mand og to børn, og så har hun en bachelor i Fashion Design. Førhen arbejdede hun som menswear designer, men for et år siden startede hun Bellis Lopper, og kort efter sagde hun sit job op – og gik fuldtid med at finde og sælge smukke loppefund på Trendsales og Instagram.

Maria har været trendseller i mange år, og har brugt Trendsales til køb og salg af både tøj og interiør, hvorfor det også gav mening at benytte Trendsales til Bellis Lopper.

Det er nemt, overskueligt og godt for miljøet

For Maria er der flere elementer i, hvorfor hun elsker at købe og sælge brugt. Hun oplever, at det både er nemt, overskueligt og et ekstra plus, at det er godt for miljøet.

”Jeg har gennem tiden købt en del vintage til garderoben, og de items jeg beholder og bruger igen og igen, uden at sælge videre, er ofte sko eller tasker – mit bedste køb til garderoben pt. er en Chanel flap bag i tweed. “

Gennem sine år som trendseller har Maria samlet sig en masse erfaring omkring, hvad der giver de bedste salg – og vi har fået lov at få hendes bedste råd:

“Et godt tip er god belysning i forhold til billeder. Det gør så meget for produktet at det ses i det rigtige lys. Generelt sælger en god opstilling bare bedst.”

Vintagefund fra hele verden

Bellis Lopper har vintagefund fra både forskellige årtier og lande, hvilket giver et shoppen en helt særlig feeling, og det er tydeligt at se, at tingene er udvalgt med omhu. Lige nu kan du blandt andet shoppe Gibson Swirl bestik, unikke lamper, smukke vaser, lysestager og meget mere.

15  gaveidéer til mors dag, du sagtens kan finde secondhand

15 gaveidéer til mors dag, du sagtens kan finde secondhand

7 trends, du skal sætte til salg på trendsales april

7 trends, du skal sætte til salg på trendsales april