Categories


Authors

Stjæl stilen fra Trendsales x webisode #2

Stjæl stilen fra Trendsales x webisode #2

I sidste uge kunne du stjæle stilen fra første afsnit af serien (læs blogpost her) - og du skal selvfølgelig ikke snydes for afsnit to.

Af den grund har vi været på udkig efter styles på Trendsales, der matcher både Trine, Jada og Astrids outfits, dengang de var en tur forbi syerskerne. Vælg selv om du er til oversized blazere, lune dunjakker eller søde smykker prydet med bær🍒

Astrid Olsen💘

En sort, oversized blazer, en stram knold i nakken kombineret med et par cool sølvsmykker på stribe i øret. Så har du opskriften på et sofistikeret men samtidig råt look ala Astrid. Både smykker i sølv og sorte blazere er heldigvis noget, der er her, der og alle vegne på Trendsales lige nu.

Episode 2 v2.00_02_41_23.Still023.png
Astrid1.png

Jada💕

Det er ingen hemmelighed, at Jada elsker 90’erne og 00’erne - og hendes outfit her er kun endnu et eksempel på sangstjernens store begejstring for de to årtier. Både tie-dye t-shirten med similisten og de store sølv hoops leder tankerne hen på ikoner som J-Lo eller Sporty Spice.

Episode 2 v2.00_09_24_19.Still027.png
Episode 2 v2.00_02_27_08.Still021.png

Trine Kjær💞

Bed du også mærke i Trines fine bær-smykker, som er fra det populære smykkebrand Pura Utz? Smykkerne sætter prikken over i’et til bloggerens flotte, olivengrønne skjortekjole, som du kan finde næsten magen til på Trendsales.

Episode 2 v2.00_03_55_05.Still019.png
Trine3.png

Har du ikke nået at se de tre afsnit endnu, kan du stadig nå det ved at klikke her.

Nyhed! Køb flere varer fra samme sælger

Nyhed! Køb flere varer fra samme sælger

Trendsales fund // Soulland♣️

Trendsales fund // Soulland♣️