Categories


Authors

Ambience detail: "Min ambition er at få folk til at vælge secondhand som deres førstevalg"

Ambience detail: "Min ambition er at få folk til at vælge secondhand som deres førstevalg"

“Ambience betyder jo atmosfære eller stemning, og jeg håber og tror på, at nogle af mine items kan være med til at skabe den ekstra, lille, gode vibe i dit hjem,” fortæller Sara med sin charmerende norsk/danske dialekt, da vi er forbi hendes fine, vintageshop i kælderen i Klosterstræde, København K.

Sara står bag Ambience Detail, hvor hun sælger kuraterede, secondhand interiør og møbler. Og det der med at købe genbrug er ikke noget nyt for hende.

“Jeg har shoppet vintage interiør – jeg har lyst til at sige altid. Det kommer bare fra hjertet af. Jeg kan ikke lade være med at købe det, når jeg finder nogle specielle items.”

Sara i hendes kælderbutik i Klosterstræde, Københvan K, hvor hun deler lokaler med to andre.

En vigtig mission – og en god vibe

Butikken rummer alt fra service med dyremotiver til farverige glas og skåle. Men fælles for dem alle er, at de gerne skulle tilføre et sjovt bidrag til indretningen. “Mange af tingene er med farver, som popper lidt. Lidt kitsch, men samtidig også bare moderne på en ny måde.”

Dog er det ikke kun æstetikken, som Sara fokuserer på med sin butik. Hendes ambition med Ambience Detail er nemlig at få folk til at slå øjnene op for, hvor inspirerende secondhand kan være – i en verden fuld af hurtig produktion og merforbrug. “Det (at handle genbrug red.) er en del af processen til at leve en mere bæredygtig livsstil. Det her er min måde at udtrykke budskabet på,” forklarer Sara.

Ambience er rykket på Trendsales

Udover sin fysiske butik, har Sara også en shop på Trendsales, hvor det er muligt både at få sendt sine varer eller afhente i butikken.

“Jeg sender både varer med dao og Bring – eller man kan komme og afhente nede i butikken.”

En af de ting, som du kan købe lige nu, er et skaldyrsfad. “Det her skaldyrsfad kommer til salg på Trendsales. Det synes jeg simpelthen er så smukt. Det har den her fine muslingeform med det her skaldyrsmønster på. Det tager sig bare rigtig godt ud på et middagsbord.”

Se hele shoppen her

Eller scroll ned og se et par af vores udvalgte favoritter, der blandt andet tæller et par salt og peber køer, et par pizza-tallerkner og de skønneste Martini glas.

Dadelfri: "vintage interiør giver noget sjæl og charme til hjemmet"

Dadelfri: "vintage interiør giver noget sjæl og charme til hjemmet"

Historien bag it-tasken: Balenciaga Motorcycle & City Bag

Historien bag it-tasken: Balenciaga Motorcycle & City Bag