Categories


Authors

Anna Ravn Lei: Her er mine 5 bedste vintagefund

Anna Ravn Lei: Her er mine 5 bedste vintagefund

Anna Ravn Lei er 26 år, medstifter af Ocean Productions og så elsker hun virkelig secondhand og genbrug. Faktisk elsker hun det så meget, at over halvdelen af hendes garderobe er købt vintage.

Derfor var det også virkelig svært for hende at udvælge fem ting, da vi spurgte hende om, hvad hendes fem bedste vintagefund har været gennem tiden.

Scroll ned for at se Annas allerbedste genbrugsfund – eller gå på opdagelse i hendes Trendsales-shop lige her.

Chanel taske.jpg

1. Chanel taske

“Den beige Chanel taske købte jeg for ca. 10 år siden, og den var et af mine første designertaske-køb. Jeg havde altid drømt om en Chanel taske og søgte nettet ned hver dag efter at finde en brugt, jeg havde råd til. Denne blev solgt af en dame der havde arvet den og ikke rigtig kendte til værdien af den. Så hun solgte den til mig for 1000 kroner(!). Den har været min ynglingstaske lige siden.”

Dolce & Gabbana frakke.jpg

2. Dolce & Gabbana frakke

“Jeg har altid gået meget i genbrugsbutikker med mine venner, og især en af mine bedste venner, Nicklas. En dag fik jeg en sms fra ham, med et billede af denne brune Dolce & Gabbana frakke, som han havde fundet i en genbrug på Nørrebro til 500 kroner, og jeg bad ham købe den med det samme!”

Chanel top.jpg

3. Chanel top

“For snart fem år siden var jeg i Paris med min veninde Claudia og vi skulle selvfølgelig rundt i vintagebutikker og fandt den skønneste butik med vintage interiør og tøj. Her fandt jeg Chanel-toppen, som jeg ikke var i tvivl om skulle med hjem, da jeg har en svaghed for vintage Chanel.”

Louis Vuitton taske.jpg

4. Louis Vuitton taske

“Min ven Nicklas havde denne Louis Vuitton model, men i en mindre størrelse, som jeg længe har været forelsket i og lånt flere gange. Den stod derfor højest på min ønskeliste i mange år. Sidste år fik jeg den så i fødselsdagsgave af min kæreste, men han havde købt tasken online, og da den kom viste det sig at være modellen i et nummer større, som jeg er endt med at blive helt vildt glad for. Den kan nemlig have min computer i og er den perfekte arbejdstaske.”

Freya Dalsjø kjole.jpg

5. Freja Dalsjø kjole

“Jeg elsker loppemarkeder og for et par somre siden var jeg til et “luksus loppemarked” hvor denne Freja Dalsjø kjole hang, som jeg før har haft et godt øje til. Jeg havde den på til min søsters bryllup den sommer.”

Pssst! Følg os på Instagram og få adgang til udvalgte fund hver eneste dag. Følg profil her.

24 fine fund, fra danske brands vi elsker

24 fine fund, fra danske brands vi elsker

Nyhed! Gå på genbrugsjagt i Røde Kors hjemme fra sofaen på Trendsales

Nyhed! Gå på genbrugsjagt i Røde Kors hjemme fra sofaen på Trendsales