Categories


Authors

Ericka Jane: Her er mine 5 bedste vintagefund

Ericka Jane: Her er mine 5 bedste vintagefund

Du kender måske Ericka Jane fra den danske musikscene. Men udover at hitte med sin splinternye single “I Say Stupid Things”, er hun også et hit på Trendsales, hvor hun både gør sig som flittig køber og sælger.

Derfor spurgte vi Ericka, hvad hendes fem bedste vintagefund har været gennem tiden.

Så scroll ned for at se sangerindens allerbedste fund – eller gå på opdagelse i Erickas shop på Trendsales ved at følge linket her.

IMG_1267.jpeg

1. Korset

“Hvis der er en trend. jeg er glad for, der er kommet tilbage, så er det korsettet. Jeg har altid gerne ville eje et korset, men har også været fast besluttet på, at det gerne måtte være lidt “extra”, nu hvor det i forvejen var ude af min comfortzone. Og pludseligt faldt jeg over det her korset på Trendsales. Den tidligere ejer havde selv købt det i Paris i en Burlesques-butik. Når mine veninder er på besøg, er det altid det første item, der fanger deres øjne, og det første de selv prøver på.”

IMG_1268.jpeg

2. Rød pallietkjole

“Denne røde pallietkjole fandt jeg på et lille loppemarked på Nørrebro. Jeg er meget tiltrukket af alt, der glimter, og jeg faldt fuldstændig pladask, da jeg så denne kjole. Jeg var virkelig nervøs for, at jeg ikke ville kunne passe den, for jeg vidste, at jeg ville blive knust, hvis det var tilfældet. Heldigvis passede den helt perfekt! Jeg er så glad for, at jeg tog chancen, for den er blevet noget af det dyrebareste i mit klædeskab, og jeg købte den selv for en skilling.”

IMG_1269.jpeg

3. Burberry trenchcoat

“Jeg har meldt mig i en del secondhandgrupper på Facebook, og pludselig så jeg et opslag med den her til salg 500 meter fra mig, så jeg blev nødt til at slå til. Jeg har altid gerne ville eje en Burberry trench, så nu glæder jeg mig endnu mere til foråret, så den kan blive luftet.”

IMG_1266-kopi.jpeg

4. Steve Madden sandaler

“Hele sidste sommer var jeg på udkig efter de ikoniske Steve Madden sandaler, men måtte sande, at de simpelthen ikke var til at få fat i nogen steder... Lige indtil min veninde fik ryddet ud i skabet, og hun fandt ud af, at hun gerne ville af med hendes. Husk at være obs på, hvad dine veninder har i klædeskabet, så du kan være den første i køen til at købe deres fine ting. Jeg glæder mig så meget til, at de skal sidde på mine fødder hele sommeren!”

IMG_1270.jpeg

5. Résumé sæt

“En ting, jeg lovede mig selv, jeg gerne ville blive bedre til i 2020, var at gå i mere mønstret og farverigt tøj. Jeg fik holdt mit løfte, for jeg fandt det her smukke sæt fra Resúme på Trendsales. Det har været mit go-to outfit når jeg har stået i en tøjkrise lige inden en begivenhed (de få man måtte komme til).”

Psst! Har du set, at Karla Alajdi sælger ud af sin garderobe? Se shoppen lige her.

Nyhed! Nu kan alle tilføje 10 billeder pr. annonce

Nyhed! Nu kan alle tilføje 10 billeder pr. annonce

10 puffy dunjakker, til vinterkulden

10 puffy dunjakker, til vinterkulden