Categories


Authors

Yasmin: Her er mine 5 bedste vintagefund

Yasmin: Her er mine 5 bedste vintagefund

Selvom Yasmin bare er 23 år gammel, har hun allerede gjort sig en del erfaring i modebranchen, hvor hun har arbejdet for både Saks Potts og H2OFagerholt. Lige nu arbejder hun hos smykkefirmaet Jane Kønig – og når ja, så er hun flittig bruger af Trendsales.

Selv siger Yasmin, at hun elsker at mixe og matche secondhand og nyt. Og derfor spurgte vi hende om, hvad hendes fem bedste vintagefund er.

Så scroll ned for at se, hvilke genbrugsfund hun har udvalgt fra sin samling – og gå desuden på opdagelse i hendes Trendsales-shop lige her.

Coe_i1tw.jpg

1. Silkeskjorte

“Jeg fandt denne superfine, hvide silkeskjorte med de fineste detaljer på ærmer med en masse knapper og en åben ryg med bindebånd. Den er jeg super glad for, og jeg elsker at have den på til et par jeans.”

M7l8ookw.jpg

2. Pastelfarvede vaser

“Jeg fandt disse to vaser i en lille antikbutik i Sverige. Dem er jeg virkelig glad for og er også et godt minde fra en god tur med min søde kæreste.”

unnamed.jpg

3. Louis Vuitton taske

“Jeg havde længe ønsket mig denne Louis Vuitton taske, som jeg fandt i en lille secondhandbutik på Østerbro i København. Jeg slog til med det samme, og det er en af de bedste køb, jeg har lavet længe.”

MHbYdBfg.jpg

4. Kjole

“Jeg købte denne grønne kjole i sommer og glæder mig til at have den på, når solen er fremme igen snart.”

4I_tXIsw.jpg

5. Skjorte

“Min SEA New York skjorte er en af de items jeg går mest med i min garderobe i øjeblikket. Den er både god til vinter som en skjorte og forår som en jakke.”

Psst! Vi spurgte også vores søde bruger Anna Ravn lei, hvad hendes bedste vintagefund er. Læs om dem her.

20 fund i de dejligste jordfarver

20 fund i de dejligste jordfarver

14 vilde veste, til de stivfrosne vinterdage

14 vilde veste, til de stivfrosne vinterdage