Categories


Authors

Føler du dig tilpas i dit tøj?

Føler du dig tilpas i dit tøj?

…hvis ikke, så skal det nok videre til en, der kan rocke det, som du egentlig gerne ville!


Nogle gange kan det være svært at overbevise sig selv, om man skal beholde noget tøj i garderoben eller skille sig af med det. Hvis du kan tjekke et eller flere af nedenstående punkter af, så ved du, det er tid til at give slip og sælge det videre til en anden, der vil få mere glæde af det.

  1. Du kan ikke huske, hvornår du sidst havde den på

    Eller jo, dengang du gik i 3.g (og nu er du 26 år...) Lad os citere Disneyfilmen Frozen: “Let it gooo!

  2. Du bliver i dårligt humør, når du kigger på den

    Er det en taske, du fik i gave fra en irriterende eks-kæreste eller en alt for dyr kjole, der giver dig dårlig samvittighed, fordi du ikke bruger den? Goodbye my lover.

  3. Du kan ikke passe den

    Og det har du ikke kunnet i flere år. Og måske kommer du til det en dag - men hvis den irriterer og stresser dig, så er der ingen grund til at lade den blive i skabet.

  4. Du synes ikke lige, den er dig alligevel

    Måske så du et afsnit af Sex and the City, hvor Carrie Bradshaw rockede et tylskørt, så du valgte at kaste dig ud i tyl-bølgen - men du er på dybt vand, kan du godt mærke... Måske der findes en anden derude, der vil komme til at elske netop dit tylskørt, mere end du gør.

Alt tøj fortjener at blive rocket, og hvis ikke du kan rocke det, er der helt sikkert en anden derude, der kan! Sælg det, du ikke bruger.

Vidste du, at med gode og lyse billeder sælger dine annoncer langt hurtigere? Læs et par gode råd til annoncer der sælger her.

Her er de populæreste tasker gennem tiden👜

Her er de populæreste tasker gennem tiden👜

Trendsales fund // November-edition

Trendsales fund // November-edition