Categories


Authors

Emilie fra Holleth Vintage: "Jeg ser secondhand som fashionistaens redningskrans"

Emilie fra Holleth Vintage: "Jeg ser secondhand som fashionistaens redningskrans"

Hver måned fremhæver vi en af vores inspirerende sælgere på Trendsales.

Denne måned har vi fokus på Emilie, som står bag profilen Holleth Vintage, som byder på smukke, elegante og unikke vintagefund fra både Danmark, Australien og andre europæiske lande, som hun har fundet på sine rejser.

Emilie er 23 år og bor i Århus, hvor hun lige nu studerer Politik og Økonomi på Aarhus Universitet. Ved siden af studiet driver hun Holleth Vintage, som hun startede for ca. et år siden. Shoppen er et resultat af mange års secondhandjagt samt hendes store fascination af modeverdenen.

”Jeg oplevede ofte at støde på en hel del styles, som jeg syntes var virkelig fede, men som måske ikke passede mig helt, eller som ikke var spot on ift. min egen personlige stil.
Dog gjorde det lidt ondt i mit fashionhjerte, at der måske ikke var nogen, der fik glæde af fundene. Derfor begyndte jeg som privat sælger, at opkøbe items her og der med målet om at sælge det videre til en ny, glad ejer.”
— Emilie, Holleth Vintgae

Vi spurgte Emilie, om hun ville fremhæve tre af de produkter, hun har til salg lige nu og fortælle lidt om, hvor hun fandt dem.

Levi’s cowboystøvler

Jeg fandt disse sidste sommer hos et ældre ægtepar, der havde laden proppet med secondhand-guld, de havde samlet på gennem meget af deres ægteskab.

Bagerst i laden faldt over det mest perfekte par retro cowboystøvler fra Levi’s, som med det samme
kaldte på mig!

Grå top med krave

“Jeg synes det er virkelig inspirerende, at gå på genbrugsjagt på mine rejser, da jeg ofte her oplever at falde over items i en helt anden stil, end dem jeg finder inden for landets grænser.

Denne top er fundet på en rejse sidste sommer i Australien”

Grå habitbukser

“I dag kan man derfor både finde items fra Danmark, men også Australien, Polen og andre europæiske destinationer i shoppen.”

Disse smukke grå habitbukser er fundet i Gdansk i Polen.

Secondhand som fashionistaens redningskrans

For Emilie er det bæredygtige aspekt af secondhand noget, der har stor betydning, og hun ønsker med Holleth Vintage at gøre det bæredygtige valg mere tilgængeligt.

Hun beskriver secondhand som “fashionistaens redningskrans”, forstået på den måde, at denne “redningskrans” både er med til at forlænge allerede eksisterende styles levetid samtidig med, at man med secondhand får mulighed for at finde helt unikke items.

Selv forsøger Emilie også så vidt det er muligt kun at fornye sin egen personlige garderobe med secondhandfund, og oplever samtidig at det også er noget, der fylder mere i sin omgangskreds, hvilket understreger vigtigheden af dette.

De bedste tips til at købe og sælge brugt

Vi fik Emilies bedste tips til at både købe og sælge gode fund – hun fremhæver følgende tre ting.

Tøjet skal kunne ses på kroppen
“Den gode annonce i mine øjne, er en annonce, hvor tøjet kan ses prøvet på, og hvor der er billeder af det man ønsker at sælge fra forskellige vinkler. Sørg for som minimum, at have et billede forfra, bagfra og gerne et close-up billede hvor et evt. mønster eller andre detaljer bedre kan fornemmes.”

Søgefiltre
”Når jeg selv går på jagt på trendsales, og er på udkig efter noget bestemt, forsøger jeg først at specificere min søgning så meget som muligt. Evt. med mærke, str. og farve. På denne måde kan man potentielt spare sig selv for mange timers scrolling.”

Søgealarm
”Derudover er jeg ret stor fan af funktionen “søgealarm”, hvor man kan låse en bestemt søgning og få Trendsales til at sende én en notifikation, når specifikationerne fra søgealarmen er opfyldt.”

Det bedste fund

Mellem alle de smukke genbrugsfund var vi nysgerrige på, hvad Emilies bedste vintagekøb til sin egen garderobe er.

“Mit allerbedste secondhand-køb til dato, er det mest perfekte par “work-pants” fra Wrangler, som jeg på magisk vis fandt på en af mine genbrugsture for nogle år siden. Bukserne var både den perfekte støvede hvide farve, passede i livet og var også lange nok (til mine til tider problematisk lange ben). At alle tre kriterier her var opfyldt, var et særligt tilfælde! Bukserne kostede derudover ikke mere end en sølle 20’er og har været en fast del af min garderobe lige siden.”
— Emilie Leth, Holleht Vintage

Find mere på Trendsales

Søg på “Holleth Vintage” på Trendsales, og shop nogle af de smukke fund, Emilie har fundet gennem tiden. Det er en stilren og elegant samling af både tøj, tasker, sko og bælter, og det er tydeligt at fundene er valgt med omtanke og stil. Vi har samlet et lille sneak peek her.

20 fund til dit sporty sommer look

20 fund til dit sporty sommer look

10 ting, du skal sætte til salg, når forår bliver til sommer

10 ting, du skal sætte til salg, når forår bliver til sommer