Categories


Authors

Få bedre styr på dine handler

Få bedre styr på dine handler

Handler på Trendsales har altid været en del af indbakken, da det var et naturligt sted at placere dem, fordi mange salg startede som en samtale mellem køber og sælger.

Men over tid kan vi se, at flere og flere handler nu starter med at køberen vælger ‘Køb nu’, hvorefter sælgeren indleverer pakken hos DAO – helt uden at de to parter er i dialog.

Og inden længe vil man som køber kunne tilføje flere varer til en handel. Desværre kan indbakken i nuværende form ikke håndtere mere end 1 vare pr. handel.
Derfor har vi truffet den beslutning helt at fjerne handler fra indbakken. Men bare rolig, vi har noget, som er meget bedre 😀

Som du måske har bemærket, har vi fornyligt introduceret “Mine handler”. Tryk på “Handler” i bunden af appen for at få adgang.

 
Tabbar
 
 
 

Hvad er “Mine handler”?

Med “Mine handler” får du et hurtigt overblik over hvilke køb og salg, du er igang med.

Handler, der kræver din opmærksomhed, får et grønt ur. Det gør vi, for at minde dig om, at du fx. skal indlevere en pakke, svare på en anmodning eller andet.

De mørkegrønne streger under hver handel fortæller dig, hvor langt du er med handlen.

minehandler-gfx.png
 
 
 

Handelsdetaljer

Trykker du på en af dine handler, kan du få oplyst, hvad der er sket, hvad der skal ske, og hvem der skal gøre hvad af køber og sælger.

Du får også information om indleveringsfrist, pakkekode og meget andet.

Derudover er der hurtig adgang til en kvittering på handlen, nem support-kontakt samt mulighed for at skrive til køber/sælger.

detail-mockup.png
 
 
 

Handler flyttes ud af beskeder og ind i “Mine handler”

Flere og flere benytter sig af det sikre handelssystem, og rigtigt mange af jer bruger “Køb nu”. Det overflødiggør i de fleste tilfælde beskeder.

Derfor flytter vi handlerne ud af beskederne i næste opdatering.

Du skal fremadrettet holde styr på handlerne via “Mine handler”, men du vil stadigvæk altid kunne kontakte køber/sælger, og du har en hurtig genvej til handelsdetaljerne fra toppen af dine beskeder.

message-mockup.png
 
 

Vi håber, du bliver glad for opdateringen, der gerne skulle gøre det lettere for dig at få et overblik over dine handler.

Har du input, noget der virker besynderligt for dig eller andet feedback, så er du altid velkommen til at kontakte os på nicklas@trendsales.com

Trendsales fund // Vi 💛 sæt

Trendsales fund // Vi 💛 sæt

Trendsales fund // Klæd dig på i blå

Trendsales fund // Klæd dig på i blå