Categories


Authors

Stjæl stilen fra de bedste julefilm

Stjæl stilen fra de bedste julefilm

Nu’ det jul igen, nu’ det jul igen - og nu’ det tid til at gense alle juleklassikerne, du nok har set et utal af gange før, men som kun bliver bedre og bedre for hvert år, der går.

Men inden du begiver dig ud i det helt store julemarathon, så læs lige med her. Det viser sig nemlig, at du med snilde kan stjæle stilen fra samtlige af de elskede julefilm❤️

The Holiday

Amanda (Cameron Diaz red.) har alt undtagen et fungerende kærlighedsliv. Hun bytter derfor tilværelsen i L. A. ud for en uges eksil i England - og her tropper hun altså op i den fedeste frakke og et par solbriller, der vil frem i verdenen.

theholi.jpg

Bossen & Bumsen

Louis Winthorpes forlovede Penelope er måske ikke din yndlingskarakter i den legendariske julefilm - men ikke desto mindre kan hendes outfit med hvide, gennemsigtige pufærmer, hårbøjle og perlesmykker et eller andet.

ffff.jpg

Home Alone

Det kan godt være, at Kevins mor ikke havde helt styr på hendes yngste søn - men styr på tøjet havde hun. Julefilmen er hele 29 år gammel (we know!!), men hendes oversized, brune jakke er en tidløs klassiker.

alene hjemme.jpg

Love Actually

Keira Knightley var helt perfekt i rollen som Juliet i den ikoniske julefilm Love Actually. Den hvide (brude)kjole med strudsefjer og den store hat er især med til at stjæle en del fokus.

LAAAAAA.jpg

Far Til Fire I Byen

Hvorfor ikke tage til julebal i nisseland iført samme silkeskjorte som Søs? Hvad end du er til nudetoner, pastelfarver eller sjovt print.

FAR TIL FIREEE.jpg

Elf

Farvede strømpebukser og en lun jakke med pelsdetaljer. Er det bare os, eller skriger Jovies (Zooey Deschanel red.) outfit Saks Potts?

elfff.jpg

Meet me in St. Louis

Den klassiske julefilm fra 1944 er fyldt med gulvlange kjoler i løse fits med flæser og volumniøse ærmer - og det er Trendsales egentlig også.

Meet me in St. Louis.jpg
Trendsales fund // Skru op for varmen🔥

Trendsales fund // Skru op for varmen🔥

Trendsales fund // Off-White

Trendsales fund // Off-White