Categories


Authors

CPH Secondhand Bazar: Sofie fra Soul Sisters Cph

CPH Secondhand Bazar: Sofie fra Soul Sisters Cph

Copenhagen Secondhand Bazar nærmer sig, og vi glæder os til at møde en masse Tradonees på Israels Plads søndag d.29.maj, hvor masser af populære Instagrammere, bloggere og stilbevidste piger kommer og sælger ud af deres garderober. Har du ikke hørt om det endnu, så tjek eventet ud på Facebook lige her.

Jeg var et smut forbi Sofie fra bloggen Soul Sisters Cph for at se på nogle af de ting, hun vil sælge på CPHSB. Hør hvilke brands hun sælger - og hvad hun skal med den sombrero 🙊

Sofies garderobe bugner af lækre sager.

Sofies garderobe bugner af lækre sager.

Skal sombreroen mon også sælges?

Skal sombreroen mon også sælges?

Hvad tager du med på Copenhagen Secondhand Bazar?

Jeg har en masse forskelligt med på markedet. Der er både sko, tasker, kjoler, jakker, beauty og meget mere! Jeg har altså virkelig ryddet ud! Af brands er der alt fra DAY, Tiger of Sweden, Malene Birger, Love Moschino, Elizabeth Arden, New Balance, Adidas til nogle gode items fra H&M og Zara. For eksempel må min yndlingskuffert fra Malene Birger lade livet (med mig i hvert fald), og alle de sko, som jeg ikke får brugt mere end et par gange ryger med på standen. Der er noget i alle prisklasser så alle kan være med, og jeg garanterer en masse gode loppefund. 

Til dem der undrer sig lidt over sombreroen... Hvad går det ud på?

Hahaha, jeg stod og ryddede ud i alt hvad jeg havde i min garderobe. Og der dukkede altså nogle sjove ting frem indimellem, som jeg helt havde glemt. Sombreroen er fra en rejse, og jeg besluttede mig for, at der ikke var plads til den længere. Måske er der nogen der skal til Mexicansk fest? Eller måske kan den lokke kunderne til på markedet? Synes du jeg skal tage den på?

Herunder kan du se nogle af de mange ting Sofie sælger på Copenhagen Secondhand Bazar - og møde både hende og sombreroen 29. maj.

 

1 million annoncer senere...

1 million annoncer senere...

Inspo til Mors Dag

Inspo til Mors Dag