Categories


Authors

DIY: Statement kraver

DIY: Statement kraver

Det er blevet koldt udenfor og det er derfor officielt lag på lag sæson. Mens det kan være super lækkert at have en masse lag tøj på for at holde sig varm med, så er der ikke noget værre end at have en stiv skjorte under en blød sweater. 

Man behøver dog ikke at skulle kæmpe med en skjorte under sin trøje, da man meget let kan opnå det lækre og polerede look ved at lave en statement krave. Se hvordan man gør her 👇👕

Vi synes selv, at det er et ret smart trick og det er også en fin accessory til ethvert outfit, uden man behøver at gøre den helt store indsats. Med andre ord: en win-win situation 😎

For at kunne lave sin egen statement skjorte kan man både vælge en enkel skjorte, som kommer til at passe til det meste af ens garderobe, eller man kan vælge en lidt mere unik skjorte, som kan give outfittet lidt mere kant. Personligt er vi fans af mønstrede og farvede skjorter i alle afskygninger. 

Har du ikke lige en skjorte liggende derhjemme, som du er villig til at ofre, så har vi fundet et par af vores favorit skjorter, som kan laves om til de sejeste statement kraver her:

Synes du også, at det er super smart at lave statement kraver? Fortæl os nede i kommentarerne hvilken skjorte, der er din favorit. 

Featured //w44

Featured //w44

Nye og spændende ændringer til beskeder

Nye og spændende ændringer til beskeder