Categories


Authors

Hvem skal du følge på Tradono? Kids Edition

Hvem skal du følge på Tradono? Kids Edition

På Tradono kan du finde mange items til børn - alt fra legetøj til garderobe. Men hvilke Tradonoshops skal du især holde øje med? Vi har fundet en række brugere, der har mange fine items til de mindste og bestemt værd at holde øje med. Lad dig inspirere lige her 👶🏼👶🏽

Diana Andreasen, København

I Dianas shop finder du både sødt børnetøj og klassisk Brio-legetøj. Dianas annoncebilleder er taget med to legetøjsklodser, der indikerer tøjets størrelse - og hvor sødt ser det ikke bare ud? Vi er vilde med kreative annoncer som Dianas! 

Laura Madsen, Kalundborg

Lauras shop består af unikke interiør items, og her gemmer hun også på noget gammeldags legetøj. Brug dem som en del af indretningen i børnværelset for at give det et retrolook. På den måde bliver indretningen lidt mere personlig, ikke?

Mette Glad, København

Mette sælger tøj, sko og legetøj til både drenge og piger. Lav et kup på for eksempel vinterstøvler til børnene, inden efteråret kommer. 

Marie Risted, København

Er du også træt af mange børn nu om dage sidder på iPads dagen lang? Det har Marie løsningen på. I hendes shop kan du blandt andet finde gode, gamle børnebøger for både piger og drenge. Så kan aftenlæsningen bare komme an. 

Mia Hermansen, Odense

Lækre børnetøjsmærker fra mærkerne Ralph Lauren, Hummel og Pomp de lux kan du finde i Mias shop på Tradono. Tøjet dækker fra størrelse 62 til 152, så der er både noget for de mindste og lidt større børn. Hvor seje er de små polos fra Ralph Lauren ikke lige?! 

Ida Veda, København

Den tidligere ugens Tradonee har en fin, finurlig og fantasifuld Tradonoshop, der både gemmer på interiør, dametøj og en hel del børnetøj. Ida går meget op i at sætte sine items i en kontekst, så billederne får et unikt udtryk og skiller sig ud fra mængden. 

Har du et forslag til Tradonees man skal følge, som skal med i næste indlæg, eller har du selv en Tradono shop, som du synes fortjener lidt opmærksomhed? Så er kommentarsektionen din ven - fortæl os endelig om dem.

Featured //w37

Featured //w37

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee