Categories


Authors

Ugens Tradonee

Ugens Tradonee

Rebecca Bang, 19 år
Hellerup

Smukke Rebecca Bang har 100 procent styr på mode, styling og er en rigtig instagrammer, der også tydeligt smitter af på hendes lækre Tradonoshop. Ugens Tradonee er kun 19 år gammel men har allerede store ambitioner om at tage til Los Angeles og forfølge sin drøm om at blive stylist. Jeg har på fornemmelsen, at det kun kan gå godt! 🙋🏻👗💄🕶

Rebecca bor i Hellerup med sin familie og blev student i sommers. Den 19-årige studine har totalt styr på, hvad hun går efter, når der skal købes nyt til garderoben og impulsshopper aldrig for ikke at ende med fejlkøb. Rebecca har nogle inspirerende tips og tricks til alle os, der er nede med mode og shopping - ja, så alle os piger egentlig!? Læs med videre og find ud af, hvad det er.

Hvad betyder mode for dig?

Mode betyder en del for mig, fordi det er en måde, jeg kan udtrykke mig på. Hvis jeg har noget fedt tøj på, føler jeg mig automatisk selvsikker og godt tilpas. Min stil er en stor del af min identitet og det førstehåndsindtryk, jeg giver. 

Hvad kigger du efter, når du shopper?

Jeg kigger efter items, som jeg længe har ønsket mig til min garderobe. Jeg er ikke rigtig typen, der impulsshopper, så jeg køber kun ting, hvis det er noget, jeg længe har haft et godt øje til. Det er vigtigt for mig, at mine køb er noget, jeg får gavn af i min garderobe, så jeg tænker altid over, hvordan det kunne styles med noget, jeg har i forvejen.

Går du op i at købe second hand til garderoben?

Jeg kan rigtig godt lide at købe mine denim shorts i second hand-butikker eller købe vintage jeans og selv lave dem om til shorts, for at få et mere råt look. Jeg synes, at second hand er fedt til at give et mere personligt look, så man ikke bare ligner alle andre - og det er det, jeg godt kan lide ved det.

 Hvad vil du aldrig skille dig af med og sælge videre?

Jeg vil aldrig skille mig af med mine smykker. Jeg går med de samme smykker næsten hver dag, og de spiller en stor rolle i min stil. De fleste af dem er arvestykker eller nogle, som jeg har fået ved en speciel lejlighed. Så dem vil jeg aldrig sælge. 

 Hvor finder du inspiration til styling?

Jeg finder det meste af min inspiration på Instagram generelt. På mine billeder kan jeg godt lide at være kreativ, så det viser min personlige stil.

Hvad er dit bedste tip til andre Tradonees?

Mit bedste tip er at tage billeder med tøjet på, så folk kan se, hvordan det fitter. Hvis det er accessories eller interiør, man sælger, så er et godt tip at style det, man prøver at sælge, så folk kan få inspiration til, hvordan det kan bruges.

Rebecca har mange lækre items til salg af både high street og dyrere mærker. Det er vigtigt for denne Tradonee at vise tøjet på, så købere kan blive inspireret til, hvordan det kan styles med andre items. Jeg bliver super inspireret af Rebeccas ideer til styling og har fundet mine favoritter fra hendes Tradonoshop. Haps, der er mange lækre ting! 💥 ⬇️ 💥 ⬇️

 

Featured //w34

Featured //w34

Featured //w33

Featured //w33